Aktywne Wpisy

123_ +216

Zelu06 +7
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Ale były jeszcze one - unicorny, moja Eleanor jak z "Gone in 60 seconds", coś poza zasięgiem, sama górna półka - lody o marce i wyglądzie batoników <3 czyli lodowe Marsy, Snickersy, nawet Bounty. Mega wzbudzały ciekawość latem. Ani raza za dzieciaka takiego nie kupiłem, bo wydawały mi się poza zasięgiem (o czym świadczyła też cena), potem zapomniałem o temacie.
W tym roku zjadłem sobie kilka takich, kupiłem w Żabce (。◕‿‿◕。)
Szach mat, biedo! Lepiej późno, niż wcale. Dobrze jest mieć kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wydawać ją na co tylko mam ochotę. A lód dobry, tylko szybko się kończy XD
#polskiedomy #millenialsi #wspomnienia #lata90 #mikroblog #millenials
źródło: 5000159543392
PobierzOranżady w szklanych butelczynach jednak ciągle trzymają poziom.
@DonTadeo: to prawda
@default_city, lata 90. lub lata dziewięćdziesiąte.
https://poradniajezykowa.uw.edu.pl/porady/lat-30-tych-czy-lat-30/