Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jaki peeling u kosmetyczki zrobic na zatkane pory/blackheady? Musze konkretnie wiedziec, bo kiedys poszedlem, zaplacilem 200zl by sie dowiedziec ze trzeba mi jakies mleczko z koziej paly stosowac na wrazliwa cere. Chce isc, zazadac uslugi, zaplacic, wyjsc. Cere mam mieszana ale punkt T produkuje duzo sebum. Oczyszczanie wlasne daje rade ale raz na pol roku poszedlbym na jakies glebsze oczyszczanie bo duzo trenuje i od potu robia sie zaskorniki faken.
#kosmetyczka #kosmetologia #dermatolog #cera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: myjesz tym codziennie skórę. Dość szybko zobaczysz efekty. Jednorazowe oczyszczenie pomoże tylko na chwilę. A 200zł możesz przelać na moje konto.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-09 173816
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero