Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki peeling u kosmetyczki zrobic na zatkane pory/blackheady? Musze konkretnie wiedziec, bo kiedys poszedlem, zaplacilem 200zl by sie dowiedziec ze trzeba mi jakies mleczko z koziej paly stosowac na wrazliwa cere. Chce isc, zazadac uslugi, zaplacic, wyjsc. Cere mam mieszana ale punkt T produkuje duzo sebum. Oczyszczanie wlasne daje rade ale raz na pol roku poszedlbym na jakies glebsze oczyszczanie bo duzo trenuje i od potu robia sie zaskorniki faken.
#kosmetyczka #kosmetologia #dermatolog #cera

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Musze konkretnie wiedziec, bo kiedys poszedlem, zaplacilem 200zl by sie dowiedziec ze trzeba mi jakies mleczko z koziej paly stosowac na wrazliwa cere.

@mirko_anonim: myjesz tym codziennie skórę. Dość szybko zobaczysz efekty. Jednorazowe oczyszczenie pomoże tylko na chwilę. A 200zł możesz przelać na moje konto.
Atreyu - >Musze konkretnie wiedziec, bo kiedys poszedlem, zaplacilem 200zl by sie dow...

źródło: Zrzut ekranu 2024-10-09 173816

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli chcesz oczyścić to co już masz to peeling kawitacyjny. Na zaskórniki są też polecane zabiegi z kwasem glikolowym albo migdałowym - ale tutaj raczej robi się serię zabiegów niż raz na pół roku.
  • Odpowiedz