Aktywne Wpisy

nobon +362
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
#korposwiat #linkedin
#korposwiat #linkedin
źródło: linkedin
Pobierz
ThinAspireWine +53
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Znajomy po ekonomi i FIR też ma ciężko z robotą. Same staże na zleceniu w nieskończoność
A że jest dramat to się zgadzam w 100%, ale to też ogólnie z biurowymi pracami mam wrażenie, nie tylko IT
Razem mielibyśmy wszystko
Powodzenia jak masz studia to powinno się udać według mnie bo jest duża konkurencja ale mało kto ma magistra.
Mogę też powiedzieć że polecenie w firmie dużo daje, ale to raczej słaba rada bo jak jeszcze nie pracowałeś w różnych firmach to ciężko żeby kogoś znać już na sensowniej pozycji