Aktywne Wpisy
stefan_pmp +728
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Kupiłem astrę 2005 za 9k rok temu
Do tej pory wymieniłem
Tłumik 800 zl
Akumulator 400
Opony caloroczne 1k
Do tej pory wymieniłem
Tłumik 800 zl
Akumulator 400
Opony caloroczne 1k
Niedawno przenieśli mnie (kobieta, 40+) do nowego zespołu.
Więcej kobiet, większy przekrój wiekowy, sporo młodych dziewczyn.
Przy jedzeniu jedna dziewczyna opowiada, o "kluczowym" momencie od którego rozpoczął się rozpad jej związku.
Mieli z facetem zaplanowany urlop. (Wtedy) Ona 25+, facet 35+, on stanowisko managera. Jak pracodawca się dowiedział gdzie jedzie, to zaproponował aby facet został tam po urlopie 1 tydzień dłużej, bo jest tam kluczowy klient i facet pojedzie do klienta "budować relacje". Pracodawca opłaca przelot powrotny dla niego, wypranie ubrań itp. Kraj europejski, kilka lat temu, przed inwazją.
On się zgodził i został.
No i to był ten kluczowy negatywny moment.
Ona kończy opowiadać.
Inne dziewczyny: kiwają w zrozumieniu.
Ja: <WAT-old-lady.png>
Inne dziewczyny: ale że jak nie rozumiesz o co chodzi?
<tłumaczą mi, że chodzi o to, że ona będzie musiała sama poradzić sobie z walizką>
Ja: <WAT-old-lady.png> <system-crash>
Panowie macie p--------e z takim pokoleniem kobiet.
Ciesz się, że jestem inne pokolenie i mam już męża. Po takich historiach chce o niego zadbać jeszcze bardziej niż normalnie o niego dbam.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: w tym momencie mam trochę wtf podobnie jak z "podaniem się do ojca" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyli co, facet powiedział że zostanie tam tydzień dłużej a kobieta "coooo prooooszeeee? To do widzenia!"
Jaka ty jesteś wyjątkowa, nie to co te inne laseczki co to nie szanują chłopów. Pewnie nie lubisz przebywać w sfeminizowanym gronie
@mirko_anonim: kurde gdyby tylko DHL