Aktywne Wpisy
SaIamanca +365
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Niedawno przenieśli mnie (kobieta, 40+) do nowego zespołu.
Więcej kobiet, większy przekrój wiekowy, sporo młodych dziewczyn.
Przy jedzeniu jedna dziewczyna opowiada, o "kluczowym" momencie od którego rozpoczął się rozpad jej związku.
Mieli z facetem zaplanowany urlop. (Wtedy) Ona 25+, facet 35+, on stanowisko managera. Jak pracodawca się dowiedział gdzie jedzie, to zaproponował aby facet został tam po urlopie 1 tydzień dłużej, bo jest tam kluczowy klient i facet pojedzie do klienta "budować relacje". Pracodawca opłaca przelot powrotny dla niego, wypranie ubrań itp. Kraj europejski, kilka lat temu, przed inwazją.
On się zgodził i został.
No i to był ten kluczowy negatywny moment.
Ona kończy opowiadać.
Inne dziewczyny: kiwają w zrozumieniu.
Ja: <WAT-old-lady.png>
Inne dziewczyny: ale że jak nie rozumiesz o co chodzi?
<tłumaczą mi, że chodzi o to, że ona będzie musiała sama poradzić sobie z walizką>
Ja: <WAT-old-lady.png> <system-crash>
Panowie macie p--------e z takim pokoleniem kobiet.
Ciesz się, że jestem inne pokolenie i mam już męża. Po takich historiach chce o niego zadbać jeszcze bardziej niż normalnie o niego dbam.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: w sensie że został sam tydzień dłużej i o to poszło? Normalna rzecz o ile nie spędził tego tygodnia wciągając k--s z tyłków striptizerek tylko rzeczywiście miał kontakt z klientem (choć jedno
No a poza tym, w miarę ogarnięty facet jak trafi na taką laskę to ją trochę ogarnie, o ile nie jest to jakiś beznadziejny przypadek.
Wiadomo, konkurencja jest teraz duża, kobiety mają ogromną ilość atencji więc jak facet zacznie stawiać granice, to istnieje niemała szansa, że będzie koniec związku. No bo przecież taka dziewczyna za 5 minut może mieć kolejnego faceta, który od niej niczego nie będzie wymagać.
Ja np. miałem dziewczynę i ona przeprowadzała się do miasta na studia. Pojechałem po nią na dworzec, dostała ode mnie na powitanie ładny kwiatek, przetargałem jej wszystkie rzeczy, wniosłem na mieszkanie a w międzyczasie przyszła jej psiapsiółka. Zaczęły się śmiać z tego kwiatka, że taki mały więc ja podjąłem dyskusję na temat tego, co jej się należy a co jest moją dobrą wolą i dowiedziałem się od nich, że ten cały dzień, który poświęciłem to jest normalne, że facet tak robi i nie zrobiłem nic "dodatkowo" czy "ponad to", co by zasługiwało na jakąś pochwałę.
Dziwnie opisana historia.
Natomiast mogła uratować chłopu życie jest prawdziwa- z taką tuzą intelektu ciężko by miał by szczęśliwie żyć ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Kitku_Karola: „Jezu, wy tu tak żyjecie?”