Aktywne Wpisy

WielkiNos +260
Lato 2025 zapowiada się ciekawie.
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

źródło: temp_file8982564543320636765
PobierzCh*j mnie strzeli zaraz z tym starym dziadem w #biedronka. Od 20 minut grzebie w tych ziemniakach, rozerwał 2 worki, maca każdego z osobna i sobie wybiera najlepsze. Czego ty tam dziadku szukasz w tych kartoflach?!
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Komentarz usunięty przez autora
Raczej żyje sobie swoim nudnym, minimalstycznym życiem, gdzie największy wydatek to pójście na pizze albo kupienie
Jednakże zaczęła być tendecja robienia z Radomia sypialni Warszawy.
Zbiera się kilka osób, jedzie od pon-pt do Wawy do pracy i wracają tylko na weekend. Zarobek większy, większy rynek pracy...ale to nie życie. Znajomy mówił, że męczy się okropnie, bo po pracy nie widzi żony, dzieci, nie siada we
Wiem, że za długo nie jest prezydentem, ale na ten moment tylko ogłaszane są kolejne ścieżki rowerowe i to tyle.
My potrzebowaliśmy kogoś z "jajami", ktoś kto byłby wstanie walnąć ręką w stół i zrobić armagedon, który wyciągnął by nas z kryzysu.
A tak to mamy sobie takie popoerdółki, które robią wszytko pod publiczkę.
Ja swego czasu rozważałem powrót z emigracji bo jestem w UK od dziecka z rodzicami, 16 lat
Sama wyjechałam z myślą, że wrócę w rodzinne strony, że Wrocław to takie na chwilę, tak aby zarobic, odłożyć i wrócić.
Mąż ciągle przegląda oferty pracy i tylko kiwa głową z rozczarowania.
Jest programistą PLC i raz podjął ze mną rozmowę, czy by nie wrócić do CK a on weźmie robotę wyjazdową.
Ale co to za małżeństwo, rodzina,