Wpis z mikrobloga

Brutus i ola musieli się dogadać jak oboje byli poza hotelem bo to nie jest normalne jak szybko brutus zamienił julkę na olę i że oli nie przeszkadza że on miał bliską relację z julką. Kuba jest chyba najgorszym uczestnikiem wszystkich edycji które oglądałem(Ale oglądałem tylko 4). Dziwię się, że nie dostaje nawet promila hejtu który zebrała szczulia #hotelparadise
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wincyyyyj: tego odcinka jeszcze nie oglądałam, ale pamiętam jego relacje z Olą. Moim zdaniem to on się jej bał po prostu. Jemu ani na tej, ani na tamtej nie zależy. Gdyby mu zależało aż tak bardzo, to by na przeczekanie wziął inną dziewczynę.
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: Mnie też to dziwi. Owszem, Julka swoim zachowaniem ściągała uwagę widzów i przez to przesłoniła trochę Brutusa, ale i tak jakaś taka mała reakcja była jak się wymiksował z pojedynku. Albo po prostu ludzie oczekują od Brutusa brutusowania i już nikogo to nie dziwi. Większość też kibicowała/spodziewała się, że odpali Baseniarę jak wejdzie Olka.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: No gość jest zdzirem do potęgi, ale jak sie widzieli (a nawet całowali) w Gdańsku to chyba mu wybaczyła, co jest w sumie mega dziwne. Nie było miło patrzeć, jak płacze w łózko, ale nie lubie jej od wejścia. Wyniosła i zapatrzona w siebie.
  • Odpowiedz
  • 6
@amanda12:

Kolory loginów określają staż i zaangażowanie w życie serwisu. Zielonym kolorem oznaczeni są użytkownicy, którzy na Wykopie są krócej niż 30 dni. Po upływie 30 dni kolor zielony zostaje zastąpiony kolorem pomarańczowym. Kolor bordowy to kolor zarezerwowany dla osób, które są na Wykopie dłużej niż 90 dni i wyróżniają się dużą aktywnością. Są też loginy, które mają kolor czarny, ta barwa zarezerwowana jest dla pracowników Wykopu :-)
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: Mozna by podjąć próby wytłumaczenia, dlaczego jedne zachowania sa bardziej piętnowane niż inne, ale spłaszczę to do mojego zwykłęgo odczucia. Brutus zachował się paskudnie, okrutnie etc ale moja niechęć do niego nie jest w stanie przeskoczyć tej do Szczulii i Baseniary. No nic na to nie poradzę.
  • Odpowiedz
  • 1
@uwielbiam_ms: ale to nie chodzi o to że zmienił parę tylko o jego zachowanie jak ola weszła i wcześniejsze deklaracje w stronę julki. Kuba trzykrotnie dokonał złamania swojego słowa/ Najpierw zdradził karola, następnie olę bo nie chciał o nią walczyć a na koniec julkę.
  • Odpowiedz