Aktywne Wpisy

wykop +84
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 69.3% (1385)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 30.7% (613)

powodzenia +3
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Myślałem pomiędzy Nokian Seasonproof 1 a Yokohama BluEarth-4S AW21 bo wychodzi ~1100 zł za komplet, gdy takie Michelin 1600 zł i nie wiem czy warto dopłacać? Widziałem też opinie że Dębice są spoko, ale sam nie wiem :D
#motoryzacja #samochody #opony #pytanie #pytaniedoeksperta
jeździłem sporo na kormoranach niedawno w sporym śniegu i zero problemów
sam kupiłem imperiale i przewiduje zero problemów
@Zakrentas 205/55/16