Wpis z mikrobloga

Czy odpalając teraz jakieś video na wykopie na komputerze możesz zrobić pełny ekran?
#wykop #wykoptogowno #programowanie #ankieta #pytanie

link do testu: https://wykop.pl/wpis/73986919/chlop-broni-budynku-przed-wyburzeniem-strzelajac-d
@smutny_kojot +1121
Chłop broni budynku przed wyburzeniem strzelając do koparki z fajerwerków i wygrywa

#trzecieoko #heheszki

Odpala się full screen?

• tak 66.7% (12)
  • nie 33.3% (6)

Oddanych głosów: 18

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop: Screen by nic nie wyjaśnił, a nie wiem, gdzie mam opcję nagrania video na macu, więc wyjaśnię. Jest sobie video, klikam full screen i film zaczyna się odtwarzać, ale na małym ekranie. Klikam ponownie full screen i okno całej przeglądarki się maksymalizuje na pełny ekran, zamiast samego filmiku, natomiast sam filmik wraca na pozycję startową (stop na 0:00). Tak jakbym kliknął po prostu "Tryb pełnoekranowy" całej strony z komentarzami
  • Odpowiedz
@wykop: Problem występuje nadal, gdy mam zooma innego niż 100% (zmienianego za pomocą "command" + +/-). Przed odpaleniem każdego filmiku muszę zerować zoom na domyślny i wtedy odpalać full screen, a wcześniej tak nie było wykopie. Podobnież na reddicie- mogę odpalać full screen na dowolnym zoomie.
  • Odpowiedz