Wpis z mikrobloga

@amanda12: szczerze? Obstawiam, że to była Baseniara, która puściła tą plotkę. Wiedziała jak będzie w programie, więc chciała podbudować napięcie i żeby być dłużej na świeczniku. Potem wbiło znów tutaj nowe konto i wyśmiało w jakiś sposób tą plotkę, że widziało Kubę z Olka i znikło (czyżby sam Kuba?). Od tamtej pory Kuba i Olka wyjątkowo mocno podsycają te plotki o swoim związku. Obstawiam, że nie jest ani z jedną,
  • Odpowiedz
@tomojanazwa: Wydaje mi się ze ona tutaj komentuje jako kilka zielonek, jak na jednym za bardzo się zdemaskuje to przeskakuje na kolejne. Generalnie od tych zielonek płynie jeden, spójny przekaz że my g---o wiemy, g---o rozumiemy i tylko czepiamy się niepotrzebnie Baseniary by jej dowalić.
  • Odpowiedz
@Dewasta: Chciałoby jej się aż tak? Ale kto wie, z nią to możliwe. Osobiście zwróciłam tylko uwagę na ten temat, bo wczorajsze jej story o widzeniu się z chłopakami w sierpniu w Gdańsku nie było przypadkowe, specjalnie chciała przypomnieć o tej plotce, żeby jeszcze przez chwilę się polansować w blasku domniemanego związku po programie. Sam Kuba ma na Instagramie mocno do niej zlewczy stosunek, zdecydowanie trzyma się z inną grupą
  • Odpowiedz
@Dewasta: jestem prawie pewien, że ona albo ktoś z jej środowiska tu komentuje. Na początku jak weszła to jakaś zielonka nie chciała żeby ją nazywać baseniara i tłumaczyła, że nigdy nie była na liveach z basenem
  • Odpowiedz
spójny przekaz że my g---o wiemy, g---o rozumiemy i tylko czepiamy się niepotrzebnie Baseniary by jej dowalić.

@Dewasta: dokładnie i jak za dużo o niej to zgłaszają post do moderacjii,i pyk usuwają twój wpis
  • Odpowiedz