Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
#zwiazki #feels #zdrowiepsychiczne #psychiatryk
Cześć, tu Mirek z niedawnego wpisu o dziewczynie w psychiatryku. Dzięki Wam za liczne odpowiedzi i różne punkty widzenia. Długo myślałem nad tą sprawą, rozważałem za i przeciw i podjąłem definitywną decyzję o rozstaniu. Ona o tym jeszcze nie wie, czekam z ogłoszeniem decyzji aż wyjdzie ze szpitala i stanie już na nogi, nie chce zakłócać jej leczenia. Mam dość ciągłego emocjonalnego rollercoastera, niszczenia wspólnych planów przez jej epizody, nie wyobrażam też sobie skazywać ewentualnego dziecka na takie traumy. Nauczka na przyszłość - jakąkolwiek wzmianka u laski o problemach psychicznych, terapiach, psychiatrach czy psychiatrykach = ewakuacja, szkoda na to czasu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: chyba przesadzasz w drugą stronę. Większość osób w jakimś momencie życia ma problemy natury psychicznej i sięganie po pomoc raczej jest czymś pozytywnym.
@mirko_anonim: Szczerze, może lepiej żebyś jej powiedział teraz kiedy ma wsparcie psychiatryczne i psychologiczne w szpitalu, niż jak zostanie sama ze sobą po wyjściu.l
Kobieta w trakcie terapii, która przepracowuje swoje traumy (każdy ma jakieś) to dobry materiał na żonę, bo jest świadoma swoich problemów i je przepracowuje.
Oczywiście skrajnie zaburzone jednostki dyskwalifikowałbym z miejsca, jak każdą entuzjastkę twardych używek. Warto w tej kwestii przyjrzeć się rodzinie, bo sporo wzorców i predyspozycji mimowolnie wynosi się z domu.
Ty po prostu jesteś zwykłym śmieciem ludzkim, że zostawiasz swoją dziewczynę z kryzysem emocjonalnym i ciężka depresja sama. Jak ty byś się czuł gdyby to ona zostawiła Ciebie kiedy sam znalazłbyś się w szpitalu? Mam nadzieję, że jak kiedyś tobie
@zbrodnia_i_kawa: tego nie robimy
Przeczytałam też poprzedni wpis i nie wynika z niego, żeby laska była w jakikolwiek sposób toksyczna, bo jak sam OP pisał 'nagle stwierdziła, że idzie do szpitala, a tak to wszystko było dobrze'. No chyba , że to sobie wmawiał, ale tego nie wiem.
Czyli w zasadzie wszystko było przez 1,5 roku super, ale
@Glikol_Propylenowy: widocznie jej lądowanie w szpitalu dało mu do myślenia i to po pobycie na wczasach gdzie jak piszesz sam "była na luzie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) chłopakowi mojej kuzynki (na szczęście jedynemu) potrzebne były ponad 3 lata i pierwsza jego wizyta u psychiatry, aby się zorientować, że z tego związku nic nie będzie, i nie ma
@mirko_anonim: jak jeszcze trochę pobędzie z ta dziewczyna to sam wyladuje na kozetce u psychiatry
@MistrzKowalski: zapytaj jego dziewczyny, czy tylko ja mam z tym problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)