Aktywne Wpisy
BONAMERA +940
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
smuteczek2000s +30
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
Płaczę kolejną noc, mam słabość do nostalgii kolejną noc i nie mogę przez myśl o tych wszystkich złych rzeczach zasnąć przez kolejną noc... W każdym towarzystwie czuję się samotny. Nie czuję się kompletnie dostrzeżony, doceniony i zrozumiany. W ciele dorosłego faceta siedzi we mnie cały czas mały i wrażliwy chłopiec, który płacze w poduszkę na myśl o Kubusiu Puchatku (To moja ukochana bajka, która mnie wychowała, ukształtowała i która dużymi zgłoskami zapisała się na stałe do mojego życia), tęskni za zmarłymi i za dawnymi dobrymi czasami... Nie ufam już innym ludziom, a złe doświadczenia w moich przeszłych relacjach międzyludzkich powodują to, że boję się otworzyć i w ogóle próbować znaleźć sobie nowego przyjaciela, który w trudnych momentach by mnie wsparł i który podarowałby mi swoje ciepło i bliskie uczucie. Czuję się coraz bardziej odosobniony w społeczeństwie (Zawsze byłem inny, bo nie jestem normikiem i ignorantem). Dorosłość mnie przerasta, a myśl o niepewnej przyszłości za bardzo martwi. Nie mam już siły na nic. Pieprzona depresja, stres i lęki mnie coraz bardziej męczą i uciskają w mojej psychice... Wymiotuję dużo częściej niż kiedyś i przez to wszystko nawarstwiają mi się zgaga, refluks i bóle brzucha, które leczę. A najgorsze jest to, że nawet jak jakimś cudem przydarzy mi się lepszy dzień, to następnego dnia i tak będę miał atak płaczu jak dzisiaj... Marnie pociesza mnie również fakt, że obecnie żyjemy w czasach epidemii samotności... Marzy mi się życiowa pauza, by choć na chwilę móc odpocząć...
To jest najgorszy rok w moim życiu. Życie jest do d--y, a dorosłość okropna... (╥﹏╥)
#przegryw #samotnosc #depresja #smutek #nostalgia #dziecinstwo #stres #leki
Prze czytając cały ten wpis, po prostu jakbym widział siebie...
Niestety powiem Ci tak: Nie wiem czy da się coś z tym zrobić... Cały czas żyje nostalgią i pozostawionym bólem z przeszłości... Gdybym miał wyobrazić sobie inne życie, to cały czas bym myślał, że czegoś mi brakuję... Za bardzo jestem już przyzwyczajony do "tych" emocji, że nie wyobrażam sobie bez nich życia...
Tak
Dla jednych sensem życia jest zdobywanie majatku, dla innych natomiast aktywne rodzicielstwo, sport, wolontariat, aktywizm.
Jeżeli siedzisz i rozmyślasz nad życiem rozkładając je na czynniki pierwsze to będziesz dochodzić do wniosku, że to tylko konsumpcja i defekacja.
Ale jeżeli odwrócisz wzrok to zobaczysz cud życia, że na prawdę masz szczęście uczestniczyć w tym wydarzeniu w zdrowiu. Zobacz jak to wszystko jest skonstruowane. Nawet jeżeli
Póki co ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@RadosnaKloaka: na to pomaga sidenafil.
Przynajmniej jest cel w życiu. U mnie uzbierać tyle żeby nie pracować dwa lata.