Wpis z mikrobloga

Nie śledzę świata oskarkowych influ, ale jak już ktoś wrzucił na tag wpis to skomentuje krótko. Ten porzucony młody oskarek powinien z---------ć dźwigać ciężary, kilka miesięcy naturalnie a później cykl na testosteronie pod okiem lekarza, hajsu ma dużo więc problemu nie będzie. Po roku laski będą sikać w gacie na widok jego mordy, a ta Julcia będzie miała ból d--y. Kobiety nie lubią słabości, z mordy normalny typ a daje się j---ć w rogi.
#famemma
raszko754 - Nie śledzę świata oskarkowych influ, ale jak już ktoś wrzucił na tag wpis...

źródło: oskarek rip

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@raszko754: Dzisiaj tworzy się słabych facetów i to nie jest p---------e starych dziadów bo sam jestem młody. Widzę po swoich kolegach że są po prostu mięccy i przy kobiecie, a głównie gdy pojawia się zakochanie nie są w stanie się opanować i zachowują się jak takie pieski co są na każde zawołanie. Ten chłop na pierwszy rzut oka reprezentuje słabość, chudy, jakiś golfik i okularki. Dłuższe trochę włosy które dodają
  • Odpowiedz
@raszko754: Oni chyba w 2022 też się rozstali, potem do siebie wrócili i ten się oświadczył. Przypuszczam, że go zdradziła, ten jej wybaczył i myślał że jak da pierścionek to problemów już nie bedzie a ta poszła potańczyć do Polsatu odkryła bachate i koniec. Testosteron to jedno ale tu trzeba być facetem jeśli chodzi o psyche.
  • Odpowiedz
@raszko754: dlaczego usunąłeś mi komentarz gdzie tylko spytałem kto to jest i co to ma wspólnego z freakami xDD? Wstawiacie jakeś g---o dla 15 latek z tiktoka i się dziwicie, że ktoś nie ogarnia?
  • Odpowiedz
Ten chłop na pierwszy rzut oka reprezentuje

słabość, chudy, jakiś golfik i okularki. Dłuższe trochę włosy które dodają kobiecy wygląd.

@maciej-wlos No tak, kobiecy wygląd i słabość. Bo ma golf zamiast wielkiej koszulki z napisem Hugo Boss i nie bierze sterydów xD
  • Odpowiedz
  • 0
@sebicix: to weź przeskroluj tag w dół to się dowiesz. k---a chłopie ja ci tego nie wytłumacze bo sam tego nie śledzę ale wyczytałem że zdradziła go laska po tym jak poszła do tańca z gwiazdami
  • Odpowiedz
@raszko754: Nie moje uniwersum, ale gdzieś mi ostatnio mignął filmik na YT, że ta julka tańczy z jakimś gościem w tańcu z gwiazdami i wszyscy zaczęli pisać, że ona bardziej pasuje do tego tancerza... no i bach. Nagle "nie dogadujemy się, rozstajemy się w pokoju". Julka robi typową zmianę, gdy pojawiają się inne opcje na horyzoncie. Tak jak piszecie. Facetów wychowuje się na jakieś metroseksualne, spolegliwe miernoty, laski uczy się,
  • Odpowiedz