Wpis z mikrobloga

No nieźle, nawet grubaski mają wysokie standardy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka
A oczywiście sama dała w prawo ale - o kurde - odpisuje "z grzecznoścI" wielka dama
Bunch - No nieźle, nawet grubaski mają wysokie standardy ( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka
A oczywiś...

źródło: takie tam

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Gdybyś tylko wysmarował się pastą do butów i był mokebiakiem a nie Polakiem to już by klęczała.

Odpowiedz

@renegade_vatican: NO tak, przeciez wyraźnie napisała że:
1. mam małego
2. szuka obcokrajowców
  • Odpowiedz
  • 11
przeciez przez apki randkowe baby maja w----------e ego az w kosmos. Nie wiedziales o tym?

@Miststreuermann-: Doskonale o tym wiem. Zblazowane, roszczeniowe, olewackie. Nie ciągną same rozmowy, nie wykazują żadnej chęci utrzymania kontaktu. Ogromna ilość mężczyzn sprawiła, że nie muszą się starać. Nie musżą bo wiedzą, że "jak nie ten" to za 2 minuty następny facet się zgłosi. Czekają do nich w kolejce co powoduje, że nawet nie dają szansy
  • Odpowiedz
@Bunch: Trochę trąci desperacją u Ciebie. Nie chce Polaka to nie, więc po co drążysz?

A tak w ogóle internet się s--------ł pod kątem szukania pary. Różowe odleciały w kosmos ze swoim ego a niebiescy stają się desperatami. Zagadaj do jakiejś na mieście, choćby i na ulicy, przystanku. Tak zdrowiej.
  • Odpowiedz
@Bunch: Zmarnowałeś taką okazję, aby uderzyć w nią jej własną bronią i po prosu krótko odpisać: "Również dałem w prawo z grzeczności, bo nie gustuję w grubasach. Byłem tylko ciekaw jakie fikołki zrobisz. Jestem usatysfakcjonowany. Dziękuję i dobranoc"
  • Odpowiedz
@Bunch: bez obrazy, ale to co wyslales tak samo zle wyglada dla ciebie - zarywasz do jakies nieaatrakyjnej i chamskiej (jak sam stwierdziles laski) i probujesz sie zakwalifikowac, ona cie odrzuca i zaczynasz ja wzywac
troche zenujace, bo 2 wiadomosci wyzej byles zainteresowany
  • Odpowiedz
@techko: nie wiemy co było. Może on nie patrzy na fizyczność, narodowość itd., chciał zagadać... a okazało się, że baba ma zryte w bani gorzej niż... no i wyszła dyskusja gdzie powiedział jej że wyżej sra niż dupe ma ;)
  • Odpowiedz