Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Gdybyś tylko wysmarował się pastą do butów i był mokebiakiem a nie Polakiem to już by klęczała.

Odpowiedz

@renegade_vatican: NO tak, przeciez wyraźnie napisała że:
1. mam małego
2. szuka obcokrajowców
  • Odpowiedz
@Bunch: Trochę trąci desperacją u Ciebie. Nie chce Polaka to nie, więc po co drążysz?

A tak w ogóle internet się s--------ł pod kątem szukania pary. Różowe odleciały w kosmos ze swoim ego a niebiescy stają się desperatami. Zagadaj do jakiejś na mieście, choćby i na ulicy, przystanku. Tak zdrowiej.
  • Odpowiedz
@Bunch: Zmarnowałeś taką okazję, aby uderzyć w nią jej własną bronią i po prosu krótko odpisać: "Również dałem w prawo z grzeczności, bo nie gustuję w grubasach. Byłem tylko ciekaw jakie fikołki zrobisz. Jestem usatysfakcjonowany. Dziękuję i dobranoc"
  • Odpowiedz
@Bunch: bez obrazy, ale to co wyslales tak samo zle wyglada dla ciebie - zarywasz do jakies nieaatrakyjnej i chamskiej (jak sam stwierdziles laski) i probujesz sie zakwalifikowac, ona cie odrzuca i zaczynasz ja wzywac
troche zenujace, bo 2 wiadomosci wyzej byles zainteresowany
  • Odpowiedz
@techko: nie wiemy co było. Może on nie patrzy na fizyczność, narodowość itd., chciał zagadać... a okazało się, że baba ma zryte w bani gorzej niż... no i wyszła dyskusja gdzie powiedział jej że wyżej sra niż dupe ma ;)
  • Odpowiedz