Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +591
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

SharpCoder +370

źródło: kapitan bomba game mockup
Pobierz
Julka leży z Mateuszem, czyżby szukała pary?
(ʘ‿ʘ)
Nie czuję się pewnie przez jego niektóre gadki
No ja bym się tak nie zachowała, ale każdy ma inne granice
ja szczerze mówiąc inaczej na nią patrzę odkąd powiedziała do Migomata “jesteś zadowolony że doprowadziłeś mnie do płaczu?”
On jej mówi co czuje a ona taki tekst. Od tego momentu inaczej postrzegam jej osobę i uważam, że była to bardzo toksyczna reakcja.
Oczywiście on też ma swoje za uszami ale to już wiemy.
Mateusz "żartuje" w taki sposób cały czas zamiast skupić się na relacji.
Ile razy Sandra może mu mówić i pokazywać, że jej na nim zależy, tak On za każdym razem wymyśla jej "zmienników".
Wyobraź sobie związek w który się angażujesz, a Twoja partnerka non stop "żartuje" - "O może z moją przyjaciółką się prześpisz - patrz jak na Ciebie zerka", "O może z