Aktywne Wpisy

Arbuzlele +86

dawid131 +95
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Z mojego otoczenia to trochę wynika tak, że dziadkowie pomogli swoim dzieciom (a bo tu działka, albo dołożyli do mieszkania itp.), dzięki temu obecni rodzice, także przez rozwój Polski dorobili się czegoś, ale jak już mówimy o pomocy kolejnemu pokoleniu, które umówmy się aktualnie tonie z nieruchomościami to "hola hola my cieżko pracowali i zarobili to musimy mieć na emeryturę, a nie rozdawać"...
#nieruchomosci
betoniarze odklejone od rzeczywistosci jak zwykle
Ale farmazony xd
@Anonimek7: pochodzę z klasy niższej więc nie, nie ma na to kasy
@simon-simonski: No mi pomogli. Może wyleciałem z domu po 18 urodzinach, ale po rodzinnej imbie dostawałem 350 zł/msc na wynajem pokoju do czasu zdania matury (chociaż za pokój płaciłem 450, nie mówiąc o reszcie utrzymania).
Potem wyprowadzka z różową. We dwoje łatwiej, tylko się kurde księżniczce znudziła praca jakiś rok czy dwa
Młodzież, co zresztą doskonale tutaj widać, ma jasne oczekiwania - jak skończę studia to muszę mieć od rodziców mieszkanie w
@tonawegla: Przytocz chociaż jedną taką wypowiedź w tym temacie
My z kolei r-------y mental + młodszą siostre różowej do ogarnięcia. No ogólnie bardziej pod niż z górki.