josedra52 josedra52 3 godz. i 38 min temu 17 + #reddeadredemption #rdr #gry #pcmasterrace źródło: 1000008027 Pobierz
papaj42 papaj42 1 godz. i 3 min temu via Wykop 0 + ale ty mowisz o remasterze czy o czym?@SobanDELUX: O tym co gość napisał, RDR1 na PS4, u----i na OLX są w okolicach 160 zł. Na Xbox jest bieda wersja bez 60 fps.
Mortstww Mortstww 52 min temu via Android 0 + @HaPPeTo nie jest po prostu opis skopiowany z wydania PS4? Wychodziło chyba w podobnym czasie co RdR2 na pc.
dumpmuzgu dumpmuzgu 27 min temu via Android 0 + @Miszza123 ale to ciągle wersja na x360? Osobiście polecam. Choć nie wiem jak z odbiorem gry u osób które mają dwójkę za sobą. Dodatek fajny, brakuje mi czegoś takiego przy rdr2.
@SobanDELUX: O tym co gość napisał, RDR1 na PS4, u----i na OLX są w okolicach 160 zł. Na Xbox jest bieda wersja bez 60 fps.
To nie jest po prostu opis skopiowany z wydania PS4? Wychodziło chyba w podobnym czasie co RdR2 na pc.
Osobiście polecam. Choć nie wiem jak z odbiorem gry u osób które mają dwójkę za sobą.
Dodatek fajny, brakuje mi czegoś takiego przy rdr2.