Aktywne Wpisy
henk +975
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Deathblow +216
Żartuję. Tak naprawdę jest na spacerze ze swoim synem, Everly oraz swoją 19 letnią dziewczyną.
Także jak widać nie tylko Dicaprio lubi nastolatki. Anthony Kiedis ma obecnie 61 lat. Dicaprio 49.
#muzyka #zwiazki #ciekawostki #heheszki
Ja w wieku 19 lat miałam jeszcze lalki w pokoju :l niesmaczne
@4pietrowydrapaczchmur: ma kasę to korzysta 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Ciekawe czy i tu taka jest
Ps. Jestem za aborcją
@Sylwiusz89 Dla mnie to ciekawostka. Niewykluczone że na jego miejscu również miałbym tak młoda dziewczynę. Choć ogólnie najbardziej zawsze ciągnęło mnie do 30.
ps. (kolejna ciekawostka) Wykres Leonardo jest do 2019. Po Covidzie jak widać coś mu odbiło. Może to te powikłania XD
Monroe była do
@j557: nie napisałem o podwójnym fakapie :-p
Obrzydliwe.
Młoda siksa zakręciła w głowie staremu facetowi, pewnie dla pieniędzy.