Wpis z mikrobloga

@4pietrowydrapaczchmur: W Polsce też są tacy zawodnicy, z Google lecę-Karol Strasburger w 2019 r. ożenił się po raz trzeci. Jego żoną została młodsza od aktora o 37 lat Małgorzata Weremczuk, 77-letni Józef Wojciechowski i jego o 50 lat młodsza ukochana Patrycja Tuchlińska doczekali się drugiego dziecka, więc $$$, lekarze na dobrym poziomie usług, zdrowa dieta i po okresie prime, da się żyć z młodą panią, ale subiektywnie ja sam jestem
  • Odpowiedz
@Pentylion Yyym. Skąd info? Wg wiki rozstali sie dawno temu. Faktem jest że gdy ze sobą chodzili dzieliła ich spora różnica wieku i...(czytaj dalej).

@Sylwiusz89 Dla mnie to ciekawostka. Niewykluczone że na jego miejscu również miałbym tak młoda dziewczynę. Choć ogólnie najbardziej zawsze ciągnęło mnie do 30.

ps. (kolejna ciekawostka) Wykres Leonardo jest do 2019. Po Covidzie jak widać coś mu odbiło. Może to te powikłania XD
Monroe była do
  • Odpowiedz
@4pietrowydrapaczchmur @Linnior88: 19 lat to dorosła młoda kobieta, a nie dziecko. Mnie też denerwuje, że kobiety częściej się szybciej i gorzej starzeją, ale trzeba się z tym pogodzić. Mężczyźni z predyspozycjami i dbający o siebie w wieku 45-60 wyglądają często lepiej niż za młodu, ja tam się nie dziwię, że taki tatusiek może się podobać, wcale nie musi chodzić o kasę.
  • Odpowiedz