Wpis z mikrobloga

#starfield #gry i się okazało, że dodatek mam "za darmo" bo kupiłem wcześniej tą wersję co za darmo teraz dodatek dają. Przez chwilę myślałem,😃 że coś kliknáłem niechcący i kupiłem.
Ale do rzeczy.
Dodatek jest ciekawszy od podstawki.
Nadal jest to dialogowy shit ale za to można się poczuć jak gracz Harrego Pottera gdy w jaskini skaczą na nas pająki. No takie kosmiczne. I baza na początku nawet fajna. Nie wiem co dalej bo na razie wylądowałem na planecie i szukam pastuszka od kóz który tak naprawdę jest księciem ale ojciec kazał mi go zabić więc pewnie mu życie daruje bo patologii i DDA w rodzinie nie znoszę.
kupić bym za te 150 nie kupił bo tyle to powinien Starfield podstawka kosztować a DLC max 50 ale darowanej kozie nie bede w zęby zaglądał bo pewnie następny już płatny dodatek za rok a i tak od razu nie kupię jeśli wcale
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@CipakKrulRzycia Czyli zaplaciles dodatkowe pieniadze wczesniej zeby w przyszlosci otrzymac ten dodatek, a teraz zachowujesz sie jakby ten dodatek byl jakims darmowym prezentem i gestem dobrej woli "darowanej kozie"? Troche nie rozumiem
  • Odpowiedz
@Dajzel: jakoś tak kupiłem bo źle coś przeczytałem o tej wersji premium bo chyba myślalem, że ten dodatek juz tam jest. No akurat coś mi na umyśle widać siadło. Ale OK. dodatek lepszy niż podstawka chociaż i tak shit. Nie mam jednak w co grać więc ujdzie
  • Odpowiedz