Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +36
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
ProstolinijnyW +11
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
Że idioci to łykają że rozwiązaniem problemów drogich mieszkan jest zwiększenie ilość ich budów to tam wiadomo - jedni idioci 2x wybrali pis na rząd Polski, teraz dla odmiany partie która też kiedyś 2x wybrali ale potem stwierdzili ze są do doopy i zamienili na pis...
To to wiadomo - barany, ale ze wykop się na to łapie? Naprawdę? Ile wy macie lat? Są dziesiątki poza podazowo-popytowych czynników które decydują o cenie i/lub współgrają w kreowaniu tego głównego czynnika. Ale jednak AKURAT w mieszkaniach to takowe nie istnieje - po prostu budujmy więcej i od tego mieszkania będą tańsze. I tak od 10 lat budujemy co rok wiecje i co rok drożej- nic nas to nie uczy... tzn was niczego to nie uczy ;)
#nieruchomosci
Dobro Veblena – dobro luksusowe, na które wielkość popytu wzrasta wraz ze wzrostem ceny
Nie ma żadnych paradoksów veblena, nie ma żadnych szoków podazowych, putinflacji, nie ma czynników podatkowych, społecznych, kulturowych, przepisów prawa od spadkowego do obrotu gruntami, miasto nic nie może, panstow nic nie może, ue nic nie może, nikt nic nie może tylko pan deweloepr może i od nas uratuje - zbuduje nam więcej droższych mieszkan ;)