@Enso_: to był jedyny dzień, gdy na głównej nie było żadnego, naprawdę żadnego posta na inny temat xd ani wojny, ani Lewandowskiej i bachmaty, żadnego fame mma
@ChlopakNaMedal: Kucharz z pewnej pizzeri wstawił do internetu film na którym wyrabia ciasto, później robi w nim otwór i napełnia je miłością. Pizzerie zamknięto.
@rales: "Aż wstyd mi się przyznać, ale niestety zgodziłam się na s--s analny. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, niby mnie nie bolało było nawet przyjemnie, ale tak mnie obił w środku, że dysk z kości ogonowej i guzicznej wypadł. Ból tak ogromny, że nawet usiąść, leżeć, siku zrobić nie mogłam ani miednicą ruszyć. Płakałam i krzyczałam. Byłam na sorze w toruniu..."
Roochanie pizzy gdzieś mi umknęło. Resztę afer pamiętam jakby to było dziś. Łezka się w oku kręci. Ciekawe co słychać u bohaterów. Niech ktoś coś..., bo to przecież wieź emocjonalna jak z pierwszą ekipą big brothera ( ͡º͜ʖ͡º)
#humorobrazkowy #heheszki #pdk #anal
@K-S- tej z pizza też nie, przybliżysz
"Aż wstyd mi się przyznać, ale niestety zgodziłam się na s--s analny. Nigdy wcześniej tego nie robiłam, niby mnie nie bolało było nawet przyjemnie, ale tak mnie obił w środku, że dysk z kości ogonowej i guzicznej wypadł. Ból tak ogromny, że nawet usiąść, leżeć, siku zrobić nie mogłam ani miednicą ruszyć. Płakałam i krzyczałam. Byłam na sorze w toruniu..."
@Kantarek: to były czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°) "moja" pierwsza afera wykopowa