Wpis z mikrobloga

Ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać. W tych czasach nie ma normalnej konwersacji i zabawy. Najpierw są telefony i nikt nic nie gada, potem jest a-----l a po alkoholu spiny. Ludzie nie potrafią fajnie spędzić czasu tylko zawsze muszą szukać dziury w całym. Laski ogólnie są tępe i każdy sarkazm odbierają jako atak i nie mają dystansu do siebie przez te instagramerki, które muszą być tip top nawet przy sraniu a faceci nie potrafią pewnych rzeczy przemilczeć tylko muszą zawsze udowadniać swoje racje i pokazać, że są samcem alfa. #przegryw #przegrywpo30tce #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #spoleczenstwo #tiktok #youtube #telefony
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@samotnytruecel Ja się cieszę, że nigdy sobie tego Instagrama nie założyłam. Przecież ludzie mają nim tak zryte głowy, że teraz jak ktoś zaginie to często nawet nie ma jakiegoś normalnego zdjęcia tej osoby do opublikowania XD. Kiedyś mój znajomy powiedział, że on swojej babie robi zdjęcia z ukrycia, bo jakby zaginęła to nawet nie miałby co dać policji XDD
  • Odpowiedz
Ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać. W tych czasach nie ma normalnej konwersacji i zabawy.

@samotnytruecel: Niestety, ale to jest generalnie prawda. Obecnie żyjemy w czasach gdzie ludzie są strasznie wyszczekani w internecie, ale w realnym świecie bardzo często okazuje się, że już są jacyś tacy bladzi, niewyraźni i zapominają języka w gębie.
  • Odpowiedz
Laski ogólnie są tępe i każdy sarkazm odbierają jako atak i nie mają dystansu do siebie przez te instagramerki, które muszą być tip top nawet przy sraniu a faceci nie potrafią pewnych rzeczy przemilczeć tylko muszą zawsze udowadniać swoje racje i pokazać, że są samcem alfa.

@samotnytruecel: Generalnie problem z laskami jest taki, że bardzo często one przez różowe okulary instagrama, tik-toka, youtube oraz innych social mediów patrzą na świat
  • Odpowiedz
@Cztero0404:

patrzą na świat uważając, że w sposób taki wygląda prawdziwe życie i rzeczywistość.

Nie masz pomysłu na siebie? Nie wiesz jak zorganizować sobie czas? Nie masz hobby ani żadnych chęci do rozwoju? Zainwestuj w PoDrÓżE!
Zapytasz się takiej jakie lubi jeszcze rzeczy to się dowiesz że seriale, filmy i muzyka,
  • Odpowiedz