Wpis z mikrobloga

Różowa oglądała na YouTube jakieś program dla różowych, nie wiem i nie chcę wiedzieć o czym. Typiarka coś tam opowiadała aż doszła do fragmentu:
"To normalne. Też tak parę razy miałam, że jak się z kimś spotykałam, to ten gość podobał mi się tak pół na pół, a po pierwszej rozmowie już wręcz inaczej na niego patrzyłam i mi się o wiele bardziej podobał"
Na co różowa do mnie "O ja miałam dokładnie tak samo z tobą". Trochę mnie zamurowało, bo w sumie nie wiem czy to jest komplement czy co to ma być? Więc odpowiedziałem: "Właśnie chciałem powiedzieć ci dokładnie to samo".
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD
O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@molbidenowyMarian: piszesz tak aby nie wyjsc na incela, ktorym ewidentnie jesteś. Ja moge napisac, ze jestem modelem milionerem, klawiatura wszystko przyjmie, ale meski model milioner nie siedzi na wykopie (tak samo jak zaden facet z realnym powodzeniem u kobiet incelu). Czyny > slowa

Ty jesteś jakiś n---------y czy coś?

Prosze nie zwracaj sie do mnie jak do swojego ojca, nie jestesmy u ciebie w domu.
  • Odpowiedz
@git_commit: No dobra, to może: skąd się biorą takie p---y jak Ty? :)
Czyli tylko Ty możesz innych obrażać, a gdy ktoś odpowie tym samym, to zaczynasz płakać?
Ale dobra j---ć to. To co napisałeś pozwoliło mi szybko ogarnąć z kim mam do czynienia mniej więcej.

Ciekawi mnie tylko na jakiej podstawie doszedłeś do wniosku, że jestem incelem. Mógłbyś mi przestawić swój proces myślowy Sherlocku? :)
  • Odpowiedz
Ciekawi mnie tylko na jakiej podstawie doszedłeś do wniosku, że jestem incelem. Mógłbyś mi przestawić swój proces myślowy Sherlocku? :)

@molbidenowyMarian: nie dosc, ze malo kumaty mitoman to jeszcze nieumiejacy czytac ze zrozumieniem - przeczytaj 50 razy to moze zrozumiesz, chociaz nie mam wielkich nadziei -

1.
@git_commit 0
@molbidenowyMarian: piszesz tak aby nie wyjsc na incela, ktorym ewidentnie jesteś. Ja moge napisac, ze jestem modelem milionerem, klawiatura wszystko przyjmie, ale meski model milioner nie siedzi na wykopie (tak samo jak zaden facet z realnym powodzeniem u kobiet incelu). Czyny > slowa

Ty jesteś jakiś
  • Odpowiedz
@git_commit: No to jestem rozczarowany.
Twój proces myślowy jest prostacki na miarę kmiecia, którymi Ty i Twoja rodzina (skoro już wyeskalowałeś to do tego stopnia) zapewne jesteście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wszystko opierasz na prostym założeniu: "ktoś jest na wykopie, więc to incel.
  • Odpowiedz
Szkoda, że nie mamy okazji się spotkać, bo w realu po trzech strzałach na Twój zapewne chłopski ryj byś płakał za mamusią.

@molbidenowyMarian: cos tam wspominales o kmieciach? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Twój proces myślowy jest prostacki na miarę kmiecia, którymi Ty i Twoja rodzina (skoro już wyeskalowałeś to do tego
  • Odpowiedz
@molbidenowyMarian: Chamskie? To Ty mi grozisz pobiciem XD. Nie moja wina, ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nawiasem mowiac zalecam Ci terapię, bo jesli tak latwo sie denerwujesz i grozisz ludziom pobiciem to predzej czy pozniej trafisz na silniejszego przeciwnika, chyba, ze do silnych sie boisz a startujesz tylko do slabszych od siebie no i przez internet ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@git_commit: Naprawdę się spłakałeś moim komentarzem co do tego, że bym Ci walnął 3 buły? W porządku, przepraszam za to. Nie chciałem nastraszyć - i tak przecież za fasadą sieci jesteś bezpieczny niezależnie od moich intencji.
Z kolei ja i tak nie zrobiłbym tego mimo, że zapracowałeś sobie trochę na to i korciło by mnie to dość mocno, bo naprawdę jesteś w---------y, szczególnie, że obrażasz bez powodu i podjeżdżasz po rodzinie.
  • Odpowiedz
@Goronco: Widocznie jest niepewna swojego wyglądu. Wiele kobiet i mężczyzn uważa, że jedyną wartością kobiety jest wygląd, a mężczyzny charakter. Trochę tak też jest. Dla mnie to by był mega komplement, że charakterem przyciągnęłam, pomimo nie bycia w czyimś typie. Miałam wiele lat temu taką sytuację i to było chyba najlepsze, co od faceta usłyszałam.
  • Odpowiedz