Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +610

źródło: temp_file23169767841547008
Pobierz
ibleedforyou +33
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file23169767841547008
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
"To normalne. Też tak parę razy miałam, że jak się z kimś spotykałam, to ten gość podobał mi się tak pół na pół, a po pierwszej rozmowie już wręcz inaczej na niego patrzyłam i mi się o wiele bardziej podobał"
Na co różowa do mnie "O ja miałam dokładnie tak samo z tobą". Trochę mnie zamurowało, bo w sumie nie wiem czy to jest komplement czy co to ma być? Więc odpowiedziałem: "Właśnie chciałem powiedzieć ci dokładnie to samo".
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD
O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
@Kitku_Karola nie moge na smartfonie w apce wykopu skopiowac komentarza wiec prosze przeczytaj moj komentarz z tego wpisu https://wykop.pl/wpis/78395425/wpis
"Z jakiej paki te blackpillowe wys*ywy mają taki poklask u tak wielu facetów? Serio kobiety szukają 1% najlepszych mężczyzn i zlewają 99% innych bez żadnych skrupułów? Jakim kretynem trzeba być, żeby w coś takiego wierzyć? 10-minutowy spacer po większym mieście potrafi obalić te durną
@Mirrabolo: To się pewnie gdzieś da wygrzebać ale z tego co kojarzę te wykresy mają prawie 10 lat. Teraz pewnie by było jeszcze gorzej bo hipergamia się nie zatrzymuje.
Pewnie napiszesz, zeby niscy faceci szukali niskich kobiet, ale NIE, bo niskie kobiety maja jeszcze wieksze parcie na wzrostakow 190 cm. Niscy faceci maja *ujowe zwiazki o czym moze napisac @Kghjw na przyklad
@maz00rskie_mleko bait bajtem ale tak wygląda rzeczywistość matrymonialna przeciętniaków 5/10
Tacy ludzie muszą się przekonywać itd a ludziom atrakcyjnym wystarczy jeden błysk w oku czasem
@Goronco: Tak, zamurowało cię.