Wpis z mikrobloga

Różowa oglądała na YouTube jakieś program dla różowych, nie wiem i nie chcę wiedzieć o czym. Typiarka coś tam opowiadała aż doszła do fragmentu:
"To normalne. Też tak parę razy miałam, że jak się z kimś spotykałam, to ten gość podobał mi się tak pół na pół, a po pierwszej rozmowie już wręcz inaczej na niego patrzyłam i mi się o wiele bardziej podobał"
Na co różowa do mnie "O ja miałam dokładnie tak samo z tobą". Trochę mnie zamurowało, bo w sumie nie wiem czy to jest komplement czy co to ma być? Więc odpowiedziałem: "Właśnie chciałem powiedzieć ci dokładnie to samo".
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD
O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 50
@Kitku_Karola

a kobiety często są demiseksualne czyli nie bardzo zwracają uwagę na wygląd a bardziej na osobowość.

Ej, tak między nami. Ty serio w to wierzysz? Czy po prostu solidarnie z innymi różowymi okłamujesz cały świat poprzez powtarzanie takich bredni?
  • Odpowiedz
@Goronco: Zapytaj czy coś się stało, że się nie odzywa, czy możesz jakoś pomóc. Jeśli nie będzie chciała się uzewnętrzniać to powiedz, że domyślasz się, że chodzi jej o rozmowę, o której wspomniałeś we wpisie. Powiedz, że Ci się podoba, podobała, ale najwięcej zyskała po poznaniu, że ją kochasz.

Nigdy nie używaj w takich sytuacjach słów "masz okres?" lub "kiedy ci przejdzie?".

P.S. Nigdy jeszcze nie miałam kłótni z moim
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@peszek_leszek

Powiedz, że Ci się podoba, podobała, ale najwięcej zyskała po poznaniu, że ją kochasz.

Dzięki, wcale tego jeszcze nie mówilem. Wcale też nie chodzi jej o te słowa xD
Jak ręką odjął
  • Odpowiedz
@Goronco tak mam i nie jest to kwestia wiary. Nawet patrząc po moich związkach czy wyborach z kim się chciałam umówić widać że nie mam konkretnego typu wyglądu. Bo byłam i z otyłymi i mega szczupłymi, niskimi facetami. Możliwe że nie wszystkie kobiety są demiseksualne ale sporo jest. Na portalu randkowym nigdy nie chciałam nic wspólnego z facetami co nie mieli opisu który coś o nich mówił i mówił coś co
  • Odpowiedz
a daj spokój z takimi zarzutkami z rana

@maz00rskie_mleko: A wiesz co, ja mam żonę inteligentną, przeważnie bez kija w dupie, daleką od tych "p0lek", co je tutaj wykopki wyśmiewają, a to akurat zdarza się stosunkowo często. Oczywiście bez dwudniowych obrażań się, ale wielokrotnie było tak, że jeśli zrobiłem lub powiedziałem coś identycznie jak ona w analogicznej sytuacji, to się fochała. Jedna z niewielu rzeczy, które ciężko w niej znieść.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola:

bo faceci to w większości wzrokowcy i jak kobieta im się nie podoba wizualnie to raczej nic z tego nie będzie, a kobiety często są demiseksualne czyli nie bardzo zwracają uwagę na wygląd a bardziej na osobowość.

XDDDDD i link jeszcze dla Ciebie https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a
gitcommit - @KitkuKarola: 
 bo faceci to w większości wzrokowcy i jak kobieta im się ...

źródło: 50d7b601-db67-4942-a8a9-c185eed592d8_910x1198

Pobierz
  • Odpowiedz
@Goronco, @git_commit - sytuacja wygląda tak:

- laska Ci nie chciała zrobić przykrości - powiedziała prawdę, ale nie wiedziała że tak to zabrzmi
- ty odbiłeś piłeczkę, ale jej przykrość tym zrobiłeś bo ona już pewna była że jej to powiedziałeś na złość

klasyka #logikarozowychpaskow - od razu mi się przypomniał case jak laska kiedyś powiedziała (z dobrymi intencjami) kolesiowi że on jest inny niż jej byli chłopacy bo z
  • Odpowiedz
@Woo-Cash1900: jak kiedyś stwierdziłem że moja jest 9/10 to się obraziła dlaczego nie 10 xD

kobiety często są demiseksualne

@Kitku_Karola: jak to było? xD
"kobiety mówią że są demiseksualne a potem dają d--y typowi co trzyma palec
  • Odpowiedz
"kobiety mówią że są demiseksualne a potem dają d--y typowi co trzyma palec pod tekstem który czyta"

@Mirrabolo: jestem demiseksualna/sapioseksualna = obciągałam przystojniakowi w okularach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) to byli uzytkownicy apek randkowych
  • Odpowiedz