Aktywne Wpisy
Cześć
Mam 25 lat i dzisiejszego wieczoru mamy w związku „miesięcznice” tzn zbliżenie.
Mam za sobą 2 zbliżenia, (w tym 1 nieudane)
Jak nakłonić dziewczynę do stosunku analnego?
Jest lekko alternatywką (wygląda jak alternatywka z tym że nie je kotów, nie tnie się , nie bierze xanaxu , ma bierzmowanie)
Nie chce znowu dostać z liścia a czuję że dziś muszę zrobić z niej pieprzoną Natashe Teen ! Rozumiesz ! Pragnę ją wyłomotać tak że jutro
Mam 25 lat i dzisiejszego wieczoru mamy w związku „miesięcznice” tzn zbliżenie.
Mam za sobą 2 zbliżenia, (w tym 1 nieudane)
Jak nakłonić dziewczynę do stosunku analnego?
Jest lekko alternatywką (wygląda jak alternatywka z tym że nie je kotów, nie tnie się , nie bierze xanaxu , ma bierzmowanie)
Nie chce znowu dostać z liścia a czuję że dziś muszę zrobić z niej pieprzoną Natashe Teen ! Rozumiesz ! Pragnę ją wyłomotać tak że jutro

fsfdjf +11
a kto nie sra ten nie żyje
"To normalne. Też tak parę razy miałam, że jak się z kimś spotykałam, to ten gość podobał mi się tak pół na pół, a po pierwszej rozmowie już wręcz inaczej na niego patrzyłam i mi się o wiele bardziej podobał"
Na co różowa do mnie "O ja miałam dokładnie tak samo z tobą". Trochę mnie zamurowało, bo w sumie nie wiem czy to jest komplement czy co to ma być? Więc odpowiedziałem: "Właśnie chciałem powiedzieć ci dokładnie to samo".
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD
O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Ej, tak między nami. Ty serio w to wierzysz? Czy po prostu solidarnie z innymi różowymi okłamujesz cały świat poprzez powtarzanie takich bredni?
Nigdy nie używaj w takich sytuacjach słów "masz okres?" lub "kiedy ci przejdzie?".
P.S. Nigdy jeszcze nie miałam kłótni z moim
Dzięki, wcale tego jeszcze nie mówilem. Wcale też nie chodzi jej o te słowa xD
Jak ręką odjął
@maz00rskie_mleko: A wiesz co, ja mam żonę inteligentną, przeważnie bez kija w dupie, daleką od tych "p0lek", co je tutaj wykopki wyśmiewają, a to akurat zdarza się stosunkowo często. Oczywiście bez dwudniowych obrażań się, ale wielokrotnie było tak, że jeśli zrobiłem lub powiedziałem coś identycznie jak ona w analogicznej sytuacji, to się fochała. Jedna z niewielu rzeczy, które ciężko w niej znieść.
XDDDDD i link jeszcze dla Ciebie https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a
źródło: 50d7b601-db67-4942-a8a9-c185eed592d8_910x1198
Pobierz- laska Ci nie chciała zrobić przykrości - powiedziała prawdę, ale nie wiedziała że tak to zabrzmi
- ty odbiłeś piłeczkę, ale jej przykrość tym zrobiłeś bo ona już pewna była że jej to powiedziałeś na złość
klasyka #logikarozowychpaskow - od razu mi się przypomniał case jak laska kiedyś powiedziała (z dobrymi intencjami) kolesiowi że on jest inny niż jej byli chłopacy bo z
@Kitku_Karola: jak to było? xD
"kobiety mówią że są demiseksualne a potem dają d--y typowi co trzyma palec
@Mirrabolo: jestem demiseksualna/sapioseksualna = obciągałam przystojniakowi w okularach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) to byli uzytkownicy apek randkowych