Wpis z mikrobloga

Różowa oglądała na YouTube jakieś program dla różowych, nie wiem i nie chcę wiedzieć o czym. Typiarka coś tam opowiadała aż doszła do fragmentu:
"To normalne. Też tak parę razy miałam, że jak się z kimś spotykałam, to ten gość podobał mi się tak pół na pół, a po pierwszej rozmowie już wręcz inaczej na niego patrzyłam i mi się o wiele bardziej podobał"
Na co różowa do mnie "O ja miałam dokładnie tak samo z tobą". Trochę mnie zamurowało, bo w sumie nie wiem czy to jest komplement czy co to ma być? Więc odpowiedziałem: "Właśnie chciałem powiedzieć ci dokładnie to samo".
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD
O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 26
@Goronco wiem, że to zarzutka, ale aż mi się przypomniało jak mi dziewczyna coś takiego powiedziała po 3 czy 4 miesiącach razem xd "po pierwszej randce miałam mieszane uczucia, ale kumpela mnie namówiła by dać jeszcze szansę" xd
  • Odpowiedz
  • 24
@apfi nie wiem, ale od tamtej pory przestałem się starać i po prostu korzystałem z całkiem spoko seksu, a za następne 2-3 miesiące się rozeszliśmy
  • Odpowiedz
  • 13
@jakby_nie_patrzec nie wiem, może niezrozumiale to napisałem xd
gdyby nie jej kumpela to by nie poszła ze mną na drugą randkę
nie mówi się partnerowi takich rzeczy w ogóle xd "no na początku nie chciałam Cię anon, ale potem wyszło ok" ucieszyłbys się czy wkurzył
  • Odpowiedz
@Lefty: Z tym, że bez sensu o tym mówić to się zgodzę, ale szczerze mówiąc, myślę że koło c---a by mi to latało już na tym etapie, jeśli w tej chwili byłbym w tym związku szczęśliwy. Na pewno to by nie był dla mnie dealbreaker.
  • Odpowiedz
@Goronco: bo prawda jest taka, ze facet, ktory sie srednio / w ogole nie podoba lasce jest w stanie 'wychodzic' zwiazek i kobieta potrafi sie zakochac a w druga strone to prawie nie dziala. Znalem dwie dziewczyny, ktore powiedziale, ze ich zwiazki zaczely sie wrecz od nienawisci do chlopa, wiec no czasem kobieta potrzebuje chwili, zeby zaskoczylo ;)
  • Odpowiedz
Na co ta w ryk, zaczęła beczeć i zaczyna się drugi dzień jak nie rozmawiamy W OGÓLE xD

O co chodzi? Powiedziałem jej dosłownie TO SAMO co ona mi

@Goronco: Pomijając, że historia to zarzutka to niestety w Polsce mamy bluepillowe wychowanie według którego jeśli masz kobietę to jedyne co możesz mówić to, że jest najpiękniejszą kobietą na świecie nawet jeśli realnie jest 5/10.
  • Odpowiedz
@Goronco bo faceci to w większości wzrokowcy i jak kobieta im się nie podoba wizualnie to raczej nic z tego nie będzie, a kobiety często są demiseksualne czyli nie bardzo zwracają uwagę na wygląd a bardziej na osobowość. Sama mam tak że póki nie zbiorę o kimś jakiś informacji co lubi czy kim jest jako osoba to dla mnie wygląda jak generyczna osoba i nie umiem powiedzieć czy mi się podoba
  • Odpowiedz