Wpis z mikrobloga

@ty3i: jak bez zbędnych bajerów to Zipro Tekno, tylko ten niebieski ekran dosc mocno swieci i trzeba jakas folią go zmatowić lekko.
  • Odpowiedz
@ty3i: no to dowolna będzie dobra bez wynalazków takich jak na twoim obrazku - z 10km/h musi mieć w specyfikacji a najlepiej pewnie z 12 - mniej bym nie ufał - ja mam jakąś sapphire od prawie 10 lat i choć nie używana zbyt często to problemy z nią są przez wiek a nie przez samo urządzenie.
Fajną opcją jest możliwość zmiany kąta nachylenia, słabo przydatne są wszelkie programy, wiatraki,
  • Odpowiedz
@ty3i: patrz na outlet w morele (i jesli juz u nich kupisz szykuj się, że mogą zgubić paczkę, ale w końcu znajdą xD) mozna kupic nówke rozpakowaną za kilka stówek taniej.

Wcześniej miałem Thorna, ale jak sie popsuł czujnik to nie dało się części dostać (na ali są, ale nie o to chodzi bym musiał z chin zamawiać i rzeźbę robic) wiec powiedziałem ze więcej tego nie kupię. Jak musisz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@lucasy dzieki, właśnie teraz się zaczelam zastanawiac, czy taka z panelem nie lepsza, tylko trochę mało miejsca w mieszkaniu
  • Odpowiedz
@ty3i: sztywne rączki parę razy mi zęby uratowały jak się zagapiłem na TV podczas biegu.

Na braki miejsca rozsądnej rady nie ma, na korytarz wystaw ;)
  • Odpowiedz
wiekszosc tych z obrazka ma maksymalnie około 6km/h

@ty3i: bo to sa tak zwane walking pady, a nie bieznia. One sluza do chodzenia, jak ktos sobie postawi przed biurkiem bo nie chce siedzie 8-12h przed ekranem, albo dla starszych osob zeby troche pospacerowac.
Do sensowniejszego biegania to jak kolega wyzej pisal 12km/h i fajnie gdyby byla opcja zmiany nachylenia, ale to juz sa dodatkowe $$$.
  • Odpowiedz
@ty3i: sa skladane, ktore maja z przodu podporki ktore po treningu mozna zlozyc i nie jest to juz pokazny wieszak na ubrania. No tyle tylko, ze taka podstawowa bieznia biegowa z decathlonu wazy ponad 40kg, wiec z mobilnoscia tego jest srednio.
  • Odpowiedz