Wpis z mikrobloga

Postanowiłam wypełnić sobie usta (interesuje mnie korekta nierówności i nadanie ciut innego kształtu) ale bardzo boję się kwasu hialuronowego. Sporo ostatnio czytam o tym że migruje, że zostaje w organizmie na zawsze, że hialuronidaza może być niebezpieczna.
Czy są alternatywy?
Jak rozpoznać dobrego zabiegowca?
Skąd wiedzieć że używa dobrego jakościowo produktu?

#mirabelkopomusz #kosmetyki #medycynaestetyczna
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daddyissues_: chcesz dołączyć do na tysięcy pasztetów bo jest moda na silikon w ciele? Śmiało. Oznacz się i daj znać czy ci wzrósł po tym poziom pewności siebie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@daddyissues_: Ja dobieram sobie specjalistów pod kątem portfolio. Jak widzę, że ktoś zrobił z kogoś glonojada to na 100% nie wie co robi. Poza tym cena też jest wyznacznikiem. Jasne, że nie zawsze jak jest wysoka cena to jest też wysoka jakość, ale zawsze jak jest niska cena to jakość jest beznadziejna. Najlepiej szukać kogoś, kto ma mały zakres usług i siedzi głównie w tego typu zabiegach, bo skoro zrobił
  • Odpowiedz
@daddyissues_: dobry zabiegowiec to lekarz medycyny estetycznej. Cena nieco wyższa niż w gabinetach kosmetologicznych, ale komfort w trakcie zabiegu, jakość użytych produktów i efekt - bez porównania do glonojadów. Miałam znieczulenie dentystyczne, więc w ogóle zajebiscie, nic nie czulam, a dzięki temu, że robiłam u lekarki doskonale zaznajomionej z anatomia i technikami wkłuwania się i modelowania, nic nie wymigrowało i prawie rok po zabiegu usta nadal wyglądają jak nowe.
  • Odpowiedz