Wpis z mikrobloga

@Mantusabra w jego czasach można było “wychodzić” dziewczynę. Po prostu upierdliwie za nią chodzili aż samica się poddała i wzięła ślub xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Kalwi oj dziś też się jeszcze zdarza może nie tak świeżo ale z 8 lat temu mój j ziomek taką nieustępliwością zdobył ta którą chciał,z zajęło mu to dużo czasu i wiele upokorzeń ale teraz są szczęśliwa rodzina. Nie było tak że ona w między czasie skakała po bolcach ale zlewała go totalnie
  • Odpowiedz
w jego czasach można było “wychodzić” dziewczynę. Po prostu upierdliwie za nią chodzili aż samica się poddała i wzięła ślub xD

@Kalwi: jeszcze 10 lat temu też to działało
  • Odpowiedz
@Mantusabra: ale musicie przyznać, że chłop styl ma. Pasek dobrany pod buty, dół fituje kolorystycznie z górą, koszula rozpięta jak alvaro, dorzucone okulary, zaczes na bok. Sprzęt też nie lada gratka. Coś mam wrażenie, że ten wąs niejedną p---ą trząsł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
upierdliwie za nią chodzili aż samica się poddała i wzięła ślub

@Kalwi: raczej aż się upewniła że nikt lepszy za nią nie chodzi, a przecież za kogoś trzeba wejść za mąż.
Dziś wizja staropanieństwa nie jest tak straszna.
  • Odpowiedz
w jego czasach można było “wychodzić” dziewczynę. Po prostu upierdliwie za nią chodzili aż samica się poddała i wzięła ślub xD

@Kalwi: jest jakieś plemie w afryce, którego strategia polowań polega na tym że biegną a jakąś antylopą, aż ta padnie z wycieńczenia XDDDDDDD
  • Odpowiedz
W latach 80 mój ojciec miał w pracy kolegę spawacza. Jak szli na podryw to ten koles zwijał skórzana rękawice spawalniczą i wkładał sobie do nogawki zeby powiększyć swój osprzęt xD
  • Odpowiedz
ale musicie przyznać, że chłop styl ma. Pasek dobrany pod buty, dół fituje kolorystycznie z górą, koszula rozpięta jak alvaro, dorzucone okulary, zaczes na bok. Sprzęt też nie lada gratka. Coś mam wrażenie, że ten wąs niejedną p---ą trząsł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@damiano_polishiano: styl? xd jasne przetarte dżinsy nazywasz stylem? xd już nie mówiąc o bebzonie który do żadnego stylu nie pasuje ale to już
  • Odpowiedz