Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +142
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +31
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00

źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz
Juz doszłam do takiego momentu że dziennie paliłam po 1000 buchów liquidu 20mg... To straszne, wstyd mi jest przed samą sobą.
Trochę boje się, że nie będę mogła zasnąć w nocy, ale zobaczymy jak będzie, trzymajcie kciuki ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#chwalesie #epapierosy #rzucampalenie
@kiwitime_: Ja pindole ale mocna bateria
mam nadzieję że trzymasz się czystości cały czas! Tak naprawdę jak wytrzymasz 2 tygodnie to pozbędziesz się nałogu o ile przez pół roku czy rok nie wpadniesz na pomysł że tak długo nie paliłam raz można zakurzyć…..
Już 10 lat nie jestem nałogowym palaczem. I jak mi się zdarzyło wypalić do piwka to się utwierdzałem że to już nie smakuje tak jak kiedyś :)
Co by nie mówić o fajkach to o wiele prostszy do pokonania nałóg niż alko…. Szlugami się jak przepalisz to co najwyżej się rzygasz…. A z alko jak ktoś jest w ciągu to może
Zaraz minie 24 godziny odkąd już nie pale! O dziwo obudziłam się dzisiaj wyspana, bez kapcia w buzi i jakoś inaczej się oddycha - ciekawe doświadczenie:) oby tak dalej (。◕‿‿◕。)
Odechciało mi się jarać zwykłych fajek jak po dłuższej przerwie coś mnie tknęło, zapaliłem "zwyklaka" i się prawie porzygalem. Od tego momentu tylko jednorazowe raz na ruski rok do piwka
źródło: 51BSRLATzUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz