Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +110
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +29
Z drugą popisałem dwie godziny wieczorem, od razu zaproponowałem spotkanie, zapytała czy możemy na inną godzinę, potwierdziłem i rano już para była usunięta XD
Lecimy dalej z tym syfem, eh
#tinder #randkujzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski
nie wiem nie znam się tylko zgaduje
Po prostu laski mają tyle adoratorow że mogą Cie skreślić dosłownie za wszystko
@mandanda: Nic nowego. Przecież one nie pytają o fotki żeby sobie popatrzeć. Ja w takich wypadkach sobie juz odpuszczam bez wysyłania zdjęcia. Bo i tak mi nie zależy na babie z neta.
@mandanda: Ona jest świadoma, że zastosowała photomaxxing podchodzący pod catfish, więc spodziewa się tego samego po
@mandanda: filtry ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora