Wpis z mikrobloga

Wpadł mi match w sobotę wieczorem, chwilę popisaliśmy, potem w niedzielę wieczorem znowu z godzinkę - dwie, ustawiliśmy się we wtorek (jutro) na spotkanie. Przeszliśmy też z tindera na messengera i wymieniliśmy się IG. Wchodzę na IG, oczywiście dziewczyna na wielu zdjęciach wygląda inaczej niż na T, gdybym ją spotkał na ulicy, to pewnie bym jej nie rozpoznał XD Ale nie była taka zła, co prawda na Tinderze wyglądala lepiej, ale fajnie się gadało więc puściłem to płazem. Po jakimś czasie rozmowy, poprosiła żeby wymienić się zdjeciami (tak jakby na Tinderze ich nie było), zazwyczaj nie wysyłam im zdjęć ale pomyślałem, że w sumie co mi zależy, wiec wysłałem dosłownie podobne zdjęcie do tego na Tinderze, już po godzinie wiedziałem co się święci, bo już gadka zrobiła się bardziej oschła, dzisiaj chciałem potwierdzić jutrzejsze spotkanie i już nie odpisała XD Trochę mnie to rozbawiło bo ona zrobiła sobie zdjęcia w pełnym make up, umiejętnie pod kątem z nałożonymi filtrami i widocznie nie miała sobie nic do zarzucenia, ale coś jej się nie spodobało w moim zdjęciu, które nie różniło się niczym od tych na apce randkowej, bo jako chłop robiłem sobie w życiu 8 zdjęć, w tym 4 na tę apkę, więc nawet gdybym chciał, to nie potrafię oszukiwać

Z drugą popisałem dwie godziny wieczorem, od razu zaproponowałem spotkanie, zapytała czy możemy na inną godzinę, potwierdziłem i rano już para była usunięta XD

Lecimy dalej z tym syfem, eh

#tinder #randkujzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gadka zrobiła się bardziej oschła

@mandanda: Nic nowego. Przecież one nie pytają o fotki żeby sobie popatrzeć. Ja w takich wypadkach sobie juz odpuszczam bez wysyłania zdjęcia. Bo i tak mi nie zależy na babie z neta.
  • Odpowiedz
Wchodzę na IG, oczywiście dziewczyna na wielu zdjęciach wygląda inaczej niż na T, gdybym ją spotkał na ulicy, to pewnie bym jej nie rozpoznał XD Ale nie była taka zła, co prawda na Tinderze wyglądala lepiej, ale fajnie się gadało więc puściłem to płazem. Po jakimś czasie rozmowy, poprosiła żeby wymienić się zdjeciami

@mandanda: Ona jest świadoma, że zastosowała photomaxxing podchodzący pod catfish, więc spodziewa się tego samego po
  • Odpowiedz