Wpis z mikrobloga

#epapierosy #epapieros #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #uzywki #zdrowie #p-------y
Wiem, ze to co napisze to jest wybor miedzy dzumą a cholerą.
Natomiast z racji tego, ze mam #nerwica ciezko rzucic mi nikotyne. Nie chcialbym dobijac pluc ktore i tak juz nie sa ciekawe. Czy e-papieros bedzie lepszym rozwiazaniem i nie dostarcza smolistych substancji? Chcialem przejsc na niego i stopniowo zmniejszac dawke nikotyny
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Natomiast z racji tego, ze mam #nerwica ciezko rzucic mi nikotyne. Nie chcialbym dobijac pluc ktore i tak juz nie sa ciekawe.

@mateuszmozol: Jeżeli twój organizm domaga się tylko nikotyny to poprostu zainwestuj w plastry nikotynowe, chyba że masz jeszcze behawioralne do samego aktu zaciągania się, wtedy faktycznie epapieros będzie najbardziej skutecznym sposobem redukcji zagrożeń.

dorzucam do stawki tej dyskusji podgrzewacz tytoniu.

@DzikuDziczyzna Podgrzewanie tytoniu dalej nie
  • Odpowiedz
  • 0
@mateuszmozol Sam nie wierzyłem, że kiedykolwiek rzucę, ale polecam spróbować komninację desmoxanu i jednorazowki "zero". Można je dostać w żabce, UR1 się nazywają (choć coś mi świta, że już więcej tego gówna wprowadzili). Pierwsze działa na głód nikotynowy, drugie na potrzebę palenia.
  • Odpowiedz