Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Stawiam na to że Kulfonica jutro leci na pojedynku - poza nią i Karolem (jego nie wytypują) nie ma aktualnie osoby, która miała lepszy kontakt z Anką.

Jako przeciwniczkę, do walki za Olkę wytypują pewnie Majkę - wskazuje na to też fakt, że zorganizowały live na ig.
Ktoś też pisał zresztą że podobno Ola opowiadała się, że zawdzięcza wiele Mai, zaznaczając - poza programem. Wszystko wskazuje więc na to że Majka i Ogrodniczka spotkają się jeszcze w programie.
Chyba że ktoś z Was ma inny pomysł, kto mógłby walczyć za Ankę ? Na pewno będą to dwie dziewczyny - w innym przypadku byłaby duża dysproporcja i znów walczyliby mężczyźni.

Teraz już nie będzie że łeeeee ale jak to chłopak z dziewczyną ma walczyć
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@z7bzkm Jedynie Karol, bo oni się przyjaźnili. Natomiast obstawiam, że Karola nikt nie wytypuje. Będzie na bank Julia-Maja. Bo Wojtek w zapo powiedział, że problem sam się rozwiąże
  • Odpowiedz
@z7bzkm: byłby to ciekawy obrót sprawy, chociaż Kuba wielokrotnie twierdził, że będzie walczył o powrót Oli, będą musiały dziewczyny, czy on się z tego jakoś wykaraska przy takim scenariuszu…
  • Odpowiedz
  • 1
@amanda12: właśnie, to co Niecik w zajawce powiedział tym bardziej to sugeruje. Ja zastanawiałam się jeszcze, czy nie wytypują do pojedynku drugiej singielki, Sandry, bo Maja już raz została wytypowana. To jednak słabo się klei, bo z tego co pamiętam, Sanderka niezbyt dobrze się dogadywała z tymi dwoma
  • Odpowiedz
@z7bzkm: @amanda12 @tomojanazwa

czyli sugerujecie, że Piłkarzyk mimo tylu zapewnień nie zgłosi się na ochotnika by wytypowaną osobę zastąpić i zawalczyć o Olę?

jego nie wytypuje produkcja, bo już raz go typowali, ale zapewniał, że zawalczy na ochotnika
  • Odpowiedz
  • 1
@Rosalinea: według mnie wytypują dwie dziewczyny, żeby uniknąć scenariusza który powtarzał się w poprzednich pojedynkach, czyt. ,,ale ja siem boje pojedynkować z chlopakiem, jak to tak dziewczyna z chlopakiem???"
tak jakby wymagało to nie wiadomo jakiej siły fizycznej
  • Odpowiedz
@z7bzkm: zgadzam się, że wytypują dwie dziewczyny, tak by nawet wypadało, ale czy rzeczywiście dojdzie do takiego pojedynku? No bo jak Kuba się nie zgłosi na ochotnika, to na cipę wyjdzie
  • Odpowiedz
@z7bzkm: A może to, że Ola i Mają robią razem live-a w środę oznacza to, że się żegnają z programem i razem odpadają z programu. Ich wspólny live nie musi oznaczać, że Ola wraca do programu.
  • Odpowiedz