Aktywne Wpisy

Nie_fair +8
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

hirek_gawron +623
stop ŻAby czAs

źródło: temp_file9059966850227305279
Pobierz
Bo tak przeglądam samochody i wybór krajówek jest niesamowicie biedny... albo gorsze wersje silnikowe z bieda wyposażeniem albo naprawczaki z USA.
Mówimy tutaj już o samochodzie, który został w PL naprawiony i jeździ, a nie sprowadzaniu i naprawianiu samemu/zlecaniu naprawy.
Ktoś kupował, ma jakieś doświadczenia?
#bmw #motoryzacja #samochody #autohandel
@drahtzieher Ja bym kopił ale tylko od sprawdzonej firmy, która się tym zajmuje.
@cwlmod no jak tak przeglądam g30 540i lub albo już obniżając wymagania 530i, to większość chyba osoby prywatne (albo
@drahtzieher: Tak. Z tym ze chyba predzej importowałbym sam i naprawiał, zeby wiedziec co dokladnie było robione i miec dokumentacje tego.
Nie wiem czy to wyznacznik czegokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W razie problemów, to nawet ASO ci powie, żebyś się bujał z wersją amerykańską.
Na pewno z autami z USA na + jest to że masz wgląd w pełna historię. Widzisz jak auto było rozbite. Auta z niemiec często mają dużo mroczniejszą przeszłość do tego często z zatajoną.
Plusem jest to że Amerykanie nie oszczędzaja na wyposazeniu, oni wybierają wszystko co jest dostępne. W odróznieniu
nie pojechać do aso, nie kupić usługi rzeczoznawczy/sprawdzacza... gościu na słowo honoru kupił auto sprowadzone z USA, w gnoju i N silnikiem xD ten gosciu chyba nacpany byl jak to kupowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
europejskie auto z amerykańskiego rynku? za żadne pieniądze. jak kupowałem swoje Mini, to też bylo sporo z USA - odrzucałem takie oferty na starcie.
oni KOMPLETNIE nie dbają o swoje auta. kultura motoryzacyjna, o dziwo (jak na kraj tak bardzo zmotoryzowany), jest u nich o wiele gorsza niż w Europie.
@drahtzieher: To w końcu po szkodzie czy bezwypadkowy? Nie, nie kupiłbym.
Samochody nie uszkodzone w dobrym stanie, nie są wcale takie tanie w stanach i nie opłaca ich się transportować w kontenerze do europy.
Robiło się to kilkanaście lat temu kiedy dolar inaczej stał.
Teraz niestety sprowadza w większości tylko rozbitki które tu w Polsce się doprowadza do przyzwoitego stanu i sprzedaje dalej. Jaki jest faktyczny stan
Akurat mam swoje G30 do sprzedania ale jest z jedynym prawdziwym silnikiem 518d ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ern99 nie miałem zamiaru sprowadzać z usa - chciałem jedynie upewnić się w swojej słuszności odnośnie brania pod uwagę tylko i wyłącznie samochodów, które ktoś u nas kupił od nowości z salonu. Nadal można nadziać się na minę, ale ryzyko jest znacznie niższe niż przy ulepach z USA.
@smilealittlebit widze wlasnie jak to wyglada na filmikach u