Aktywne Wpisy
Jasak +243
Newsy o Civ 7 śledzę od dawna i od pierwszej chwili wiedziałem czego na początku się spodziewać.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
Metodzik +98
Solorz nie jest w stanie sam mówić, nawet myli mu się "wspólnikiem spółki" z "przewodniczącym" i mu podpowiadają.
Widać że z chłopem jest coś nie tak, wylew, udar?
Faktycznie jego dzieci mogą mieć rację i PiS za pośrednictwem tej jego żony będzie chciał to wszystko przejąć, a przecież to jest ogromne imperium. Telewizje, komunikacja, energetyka. Wychodzi na to że Kaczyński jakiś czas temu mówiąc o prawdziwie polskiej patriotycznej telewizji którą tworzą, miał na myśli Polsat, grubo.
Powinni wnioskowań o ubezwłasnowolnienie ojca.
@Krs90: Gdzieś słyszałem, że podobno ma jakąś genetyczną chorobę, na którą cierpieli również jego ojciec i dziadek, która właśnie powoduje u niego mikroudary.
Według mnie to nie może być od tak, to jest ogromna infrastruktura która ma krytyczne znaczenie dla kraju itp
@PiersiowkaPelnaZiol: Jego obecna żona jest znana z powiązań w PiS. Podobno jest koleżanką Kurskiej i Ziobry. Gdy pracowała w firmie Solorza zabiegała o kontakty z PiS. Wymyśliła sobie, że Gawryluk z Polsatu powinna być kandydatką na prezydenta z PiS, przekonała Solorza by namawiał Kosiniaka-Kamysza z PSL do powyborczej koalicji z PiS. Kiedyś jej możliwości były ograniczone, bo Solorz kontaktował, ale obecnie
@PiersiowkaPelnaZiol: jego nowa żona jest ze środowiska pisu. kumpluje się z żoną kurskiego i ogólnie to za jej sprawą był skręt polsatu w politykę. pogłoski kaczyńskiego o nowej prawicowej telewizji własnie nabierają znaczenia i to chyba sie dzieje, bo w tej chwili dzieci zostały wywalone ze spółki i ona będzie miała głos decydujący we wszystkich sprawach. tylko patrzeć aż tam zatrudnią
Niecałą dycha różnicy z Ibiszem (ꖘ‸ꖘ)
@Cohonez: to przecież Józef Krok