Aktywne Wpisy
Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
vieniasn +91
bycie zbyt wrażliwym i sentymentalnym nie jest wygodne jak się jest chłopem
Chodzi mi o to że często walczymy nie z prawdziwą przyczyną, a objawowo ze skutkami i to jeszcze metodą na Kononowicza "nie bedzie niczego".
#airbnb #nieruchomosci #policja
https://arslege.pl/zakazanie-immisji/k9/a1145/
@rodszyld: bo wliczyć max 500zł w koszty imprezy to taki problem ¯\(ツ)/¯
500zł to przy założeniu że policja będzie tam tylko raz.
@Kajtosz: dla cebulaka któremu szkoda wydać 18 zł na piwko w barze to jest problem
Dodatkowo, nie wiem, kto wpuszcza policję podczas imprezy. Ich się po prostu olewa i mogą jedynie odjechać.
Niby możesz prosić potem o ich notatki i liczyć na to, że opisali w nich hałasy, by wykorzystać ten materiał jako dowód w sądzie w sprawie cywilnej, ale to wymaga determinacji.