Aktywne Wpisy

WielkiNos +149
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +136
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Piec grzeje a te szklane cosie, które pokazują ilość L/min ani drgną.
Podłoga też zima (parter) za to na piętrze każdy grzejnik ładnie łapie temperaturę. Coś źle robię?
Rok temu działało, jedyne co było po drodze to serwis pieca no ale skoro dwa elementy oznaczone są gorące to chyba piec nie ma tu nic do rzeczy? Zapowietrzenie? Jestem nowy w tym temacie.
#ogrzewaniepodlogowe #ogrzewanie #budownictwo
źródło: temp_file6323431846044187494
PobierzOdłącz zasilanie pompy. Odkręć śrubę znajdującą się pośrodku tabliczki znamionowej. Wał znajdujący się pod nią posiada rowek. Umieść wkrętak w rowku i przesuń wał zgodnie z kierunkiem obrotów, aż do wyczuwalnego usunięcia blokady.
źródło: temp_file5575883042303448718
Pobierz@rajman: Dzięki za pomoc, tak to było to. WD40, trochę obstukane i trzpień zaczął współpracować. Jeszcze raz bardzo dziękuję.