Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +58
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
abwgd +412
W każdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, który sprawia, że fajna robota męczy.
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza

Brzoska jest największym płatnikiem podatków w całej branży delivery a z jakim lewicowcem bym nie gadał to na hasło "inpost" odpala się rage mode "zniszczyć zniszczyć zniszczyć".
Nie o to chodzi żeby przedsiębiorcy płacili podatki? A więc o co?
#lewica #polityka #pytaniedoeksperta
źródło: GZS2zyAWgAAT3Br
Pobierz@grim_fandango: mam bardzo sceptyczny stosunek do fanatyków z gwoździem w głowie. No i wierze w teorie podkowy, konfiarze i razemki są do siebie bardziej podobni niż im się wydaje
źródło: GZIyM8wbIAEfGfU
PobierzTak, ludzie którzy fantazjują o batożeniu gejów są fanatykami, bez wzgledu gdzie aktualnie jest okno overtona
@thorgoth: Nienawiść. xD Coraz zabawniejsi są ci obrońcy milionerów.
Nie no. Żarcik taki. Przecież paczkomaty nie mają wad. Wcale się nie zdarza, że stawiane są w miejscach zupełnie do tego nieprzystosowanych. Dostawczak inpostu blokuje chodnik? Rozjeżdża trawnik? On tu tylko na
@thorgoth: Brzoska to komuś NIE podpadł?
- podpadł aktywistom miejskim za defekowanie paczkomatami wszędzie,
- podpadł wielbicielom classic white arkiteciur tym
Zigi, lepiej zapłać w końcu ogrom zanim zaczniesz nadawać na tych milionerów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@thorgoth: Jako wieczny wolnościowiec (nie Konfiarz) podpisuje się dwoma rękami pod tym stwierdzeniem. To są jedyne partie ideowe w sejmie i o ile poglądy mają totalnie odmienne to sposób działania i narracji mają bardzo podobny. Nie dziwne, że wojują ze sobą na wykopie.
@ZygmnuntIgthorn: milionerzy to też ludzie, a w przypadku Brzoski to nie kapitał zbudowany na obracaniu kapitałem tylko na pracy i pomyśle. Zabawne jest bronienie kogoś kto stworzył w Polsce tysiące miejsc pracy?
W ogóle dożywotnia beka z ludzi którzy czepiają się o obronę miliarderów/milionerów przez ludzi na średniej krajowej, jak będą Ci gwałcić siostrę to też jej nie będziesz bronił, bo może zaspokajać kilku dziennie,
@malani: czy ja wiem? Ja tych wojen nie widze, może to się dzieje na tagach których nie obserwuje. Wogóle razemki są na wykopie mocno niedoreprezentowane
@malinq: Spokojnie Rafał, bo Ci żyłka pęknie.
@malinq: OP generalnie niewiele napisał. Zupełnie zignorował zarzuty stawiane inpostowi i spytał skąd ta nienawiść do świętej, polskiej firmy. NIENAWIŚĆ!