Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
diablofanIV +153

#meble #stolarstwo #diy #naprawa
źródło: image_picker_96B03C74-018D-4657-A743-0E19F2B0EAFD-10248-0000013C0DB327F9
PobierzU mnie ostatnio też się tak zrobiło to silikonem bezbarwnym zakleilem ale to było w mało widocznym miejscu.
Trochę zabawy było, bo tapeciakiem wycinałem spuchnięte wióry.
<GŁOS WALASZKA> ostrożnie nożykiem żeby okleiny nie uszkodzić </GŁOS WALASZKA>
A potem na brzegach posmarowałem Distalem dwuskładnikowym i na noc ściski zapiąłem.
Wyszło tak na mocną tróję z plusem, ale nikt się nie pokapował bo trzeba się było przyglądać żeby zobaczyć że fornir trochę pofalował.
@wladyslaw-konstantynowicz: no własnie u mnie podobna sytuacja xD chciałem tylko tak zrobić żeby w razie czego się w oczy nie rzucało, nie musi być idealnie
możesz próbować tak jak @wladyslaw-konstantynowicz xD
A jak chcesz żeby było dobrze to tak https://youtu.be/nfNj_GuaqBA
A najlepiej byłoby wymienić całe drzwiczki, bo jak dobrze widzę to narożnik drzwiczek pod blatem. Jeśli to jakieś gotowe meble to może się da jeszcze dokupić
@0caffe: znaczy no pod zaciski z dwoch stron jakies kawalki deski zeby, bo gołym sciskiem to by sie dziury porobily
@potatolot: jaka sklejka, to zwykła płyta wiórowa w okleinie jest.
@Serendipity_ niczym tego już nie naprawisz, możesz się bawić w ściski i klejenie, ale to jest głaskanie gówna, żeby ładniej wyglądało, zwyczajnie tego nie ściśniesz tak, żeby się zeszło na równo, nie środkami, których tu możesz użyć.
Zmierz tą formatkę, idź do najbliższej castoramy/lerła albo jakiejś stolarni usługowej, zamów nową, jak dobrze trafisz, to