Wpis z mikrobloga

@jmuhha Ceny nowego BMW X1 zaczynają się od 176 100 zł. Za kwotę tą otrzymujemy wersję sDrive 18i, z benzynowym silnikiem 1.5 o mocy 136 KM i napędem na przednie koła oraz bogatym wyposażeniem standardowym. W przypadku nowego BMW X1 cena wersji wyposażonej w silnik diesla startuje od 196 100 zł.

Jeśli jeździ na międzynarodówce zarabia nawet ok 10k miesięcznie. Będąc sam może sobie odłożyć. Również auto wypożyczyć na potrzeby pokazania
  • Odpowiedz
@jmuhha jeśli to rzeczywiście jego, ale wyżej już są osoby z wątpliwościami, to może jest kierowcą w swojej własnej firmie transportowej

PS: to auto kosztuje co najwyżej 250k
  • Odpowiedz
@jmuhha: zarabia się i to nieźle, ja mając 27 lat już kupowałem i wykańczałem mieszkanie 70m2. Wystarczy nie przepierniczać wypłaty w tym zawodzie... I wcale nie trzeba ganiać za granicę bo i na krajówce da się zarobić, tylko trzeba mieć szczęście do dobrego pracodawcy.
  • Odpowiedz
@mariusz_sanitariusz Mój ojciec już w okolicach 2016-17 wyciągał w dobrych miesiącach 10k jeżdżąc na Hiszpanię, to teraz na pewno ta kasa jest jeszcze większa. Wyjazd w trasę dla chętnych na święta/sylwestra to też sporo większa kasa była. Taki facet jak Irek, który nie ma na utrzymaniu małych dzieci, kredytów itd., wydaje tylko na siebie i nie spieszy mu się do żony, do rodziny w domu, tylko ciśnie robotę naprawdę jest w
  • Odpowiedz
@jmuhha: Przesadziłeś. Ta X1 to jak @mariusz_sanitariusz napisał granice 180k PLN max, pewnie jak kupował, typu lekka używka, czy nawet od swojego pracodawcy odkupił;) Sam co chwilę dostaję maile, że oddział gdzie robię, sprzedaję to czy tamto, auta też są, niektóre nawet ok. Choć jedyne co przez tyle lat kupiłem to dwa iphony, ale są mistrzowie w te klocki co 3 auta od firmy kupili co 2 lata np.
  • Odpowiedz