Wpis z mikrobloga

Zróbcie wiral ze śpiewania Barki. Ale nie piszcie, o co chodzi. Każdy zinterpretuje po swojemu. Nie było obrażania ani prześmiewczych memów. Młodzież zna papieża tylko z memów, ale to my milenialsi i boomerzy zaczęliśmy tworzyć te memy, więc to przez nas. Jeśli to obejrzy ktoś z zagranicy, zwłaszcza Ameryka Środkowa, ale też Włochy i Hiszpania, to pomyślą podobnie jak Prezydent Miasta.

Link jeszcze działa przez 8 godzin. Chciałem wrzucić na YouTube, ale zablokowali za naruszenie praw autorskich. Nie wiem, czy do Barki, czy do wykonania Krzysztofa Krawczyka. Wiem, że Content ID da się obejść i się wieczorem pobawię w AudaCity.

Prezydent raczej jest świadomy, że dla młodzieży JP2 to postać znana tylko z memów i chciał zmienić kontekst.

https://quickshare.samsungcloud.com/zcYknAMe62pw

Nie sprawdzałem, czy jest, ale może na #tiktok warto wrzucić.

Jest jeszcze kilka innych filmów, pewnie w lepszej jakości, które wieczorem gdzieś wrzucę.

#2137 #papiez #stalowawola
SendMeAnAngel - Zróbcie wiral ze śpiewania Barki. Ale nie piszcie, o co chodzi. Każdy...

źródło: a863126f06604445e30960eab4bcdf40705ae071f4215f108804d7bf10758480

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prezydent raczej jest świadomy, że dla młodzieży JP2 to postać znana tylko z memów i chciał zmienić kontekst.

@SendMeAnAngel: mhm, i dlatego usunął wpisy z FB i X. A jak ksiądz prostował, że to było odśpiewanie dla beki to szedł w zaparte, że nieprawda XD
  • Odpowiedz