Aktywne Wpisy
Lardor +159
Kupiłem sobie dzisiaj gruza z 1991 roku, jaram się jak głupi przyjechał nim na kołach 100 km czemu kupiłem? Kupiłem takie auto 1.9 diesel? Otóż to iż miasto w którym żyje wprowadzają SCT i nie wjadę Mazdą 3 z 2.0 benzyna tylko dla tego że jest z roku 2005 xd ten sam model z tym samym silnikiem z 2006 już wjedzie. Dla tego pierniczę robię opinię rzeczoznawcy i na legalu wjadę w
chybaDapi +255
Dostałem tę paczkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom… Ktoś zrobił dla mnie coś TAKIEGO 🥹❤️ Plusujcie, żeby każdy zobaczył, jakie cuda tworzy wykoPAKA!
#wykopaka
#wykopaka
Wezmę może wsiąde na konia i przejadę się po miasteczkach, może w końcu coś ruszy.
#gry #rdr2
@Mega_Smieszek: Też niby lubię, ale podchodziłem do gry już 4 razy i nadal nie mogę się przekonać. Wszystko wydaje się spoko, ale strasznie mnie nudzi. Może za piątym razem się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stąd moja mega zajawka przy ogrywaniu dwojki.
gry poszly w inną stronę i dlatego nie dziwię się, że od rdr2 tak dużo ludzi sie odbilo.
1 i 2 to w sumie zupelnie inne gry, mimo, ze niby bardzo podobne
Ja się poddałem po około 10 godzinach. Cały czas czekałem, że może "zaraz będzie ciekawiej, zaraz się rozkręci" ale niewiele tam się zmienia. Przede wszystkim postacie poboczne są jak dla mnie nieciekawe.