Aktywne Wpisy

cocojambo210 +84
Ej czacie ze trzeba tak do końca życia z---------ć iks de

Wrrronika +17
Czy jestem odpowiednio nocna, jeśli codziennie mam taki naturalny 'makijaż' pod oczami?

źródło: 1000012948
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 1000012948
PobierzWykop.pl
Mam kolege co mi bardzo poleca zebym se kupil jakiegos KTM czy tam Honde jakis model typu Cross/Enduro i zebym se z nim i jego grupa pojezdzil.
I ja totalnie nie rozumiem tej zajawki na offroad motocyklem, niech ktos wytlumaczy co tu jest podniecajacego w tym dla Was?
Jak dla mnie to rownie dobrze mozna by sie wybrac w taki offroda po prostu na nogach w gumiakach, bo czym to sie tak naprawde rozni? Dla mnie przekresla te zajawe fakt ze motocykl po prostu "mozna" wziac na plecy i wyciagnac go z blota i isc dalej czy tam jechac..
Dla mnie offroad to jest jak sie tam nissanem patrolem w---------z z bloto i albo samemu technicznie wyjezdziesz albo stoisz w gnoju az cos madrego nie wymyslisz. A motocyklem? xD to juz bardziej interesujace musi byc wyjscie na rower albo po prostu do lasu se isc na grzyby xD
źródło: Screenshot-2020-10-21-at-11.48.00-AM
PobierzNa moto nie byłem na żadnych wertepach jeszcze, nie mam ani moto ku temu,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@stary_grat: byś się zdziwil :)
Technicznie jechac to właśnie musisz motocyklem, żeby się nie w---------ć, nie zgruzowac maszyny, albo żeby Cię nie przykryła, a nie autem z napedem 4x4 gdzie wystarczy cisnąc gaz.
Ale dla obu grup najbardziej podniecające musi być s----------e przed policją i strażą lesną ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@stary_grat: off na motocyklu wymaga więcej techniki i lepszej kondycji fizycznej. Daje też więcej zabawy z ryzyka, bo błędy bardziej bolą.
@WyjmijKija: dobrze zakładasz :)
W samochodzie nie musisz pracować ciałem na motocyklu w terenie cały czas, nie musisz utrzymywać ruwnowagi na motocyklu przy wolnych przejazdach cały czas.
Nie musisz skoków amortyzować nogami na motocyklu cały czas.
Nie musisz bać się zablokowania kół na motocyklu nie możesz zblokować przedniego koła(w terenie nie używa się ABS) gdyż przez znikomą przyczepność podłoża nie za bardzo byś hamował.
Jadąc
@stary_grat: chyba wpadłeś mu w oko( ͡º ͜ʖ͡º)