Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy to już było, ale tak sobie myślę czy ktoś też ma wrażenie, że tak naprawdę szczulia jest zabujana w Wojtku? Ale wie, że jest brzydsza od Majki plus wojtek na początku tego cyrku dawał znaki, że Majka mu się podoba dużo bardziej, a szczulia tylko taktycznie? Bo tak sobie myślę, tu musi być jakiś ładunek emocjonalny, że to dziewuszysko tak szczuje na nią, a sądząc po tym co gada to nigdy nie była przez chłopaków wybierana, więc udaje, że niby nie jest w nim zabujana żeby się nie ośmieszyć, bo wie, że i tak by jej nie wybrał w takim kontekście romantycznym? Co sądzicie?

#hotelparadise
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siberica89: na pewno tak jest, jest na tyle świadoma żeby wiedzieć że nie ma szans na relacje romantyczną więc chce przynajmniej zablokować swoją "przyjaciółkę". Nic tak nie boli jak szczęście innych
  • Odpowiedz
@siberica89: mi się niestety wydaje, że Szczulia traktuje Wojtka wyłącznie instrumentalnie, do pokazania Mai swojej (domniemanej) nad nią wyższości i aby ją przez to zranić. Na zasadzie: "widzisz, może jesteś ode mnie ładniejsza i mądrzejsza, ale to ZE MNOM chce być Wojciech". Klasyka gatunku - ja cierpię (bo mam kompleksy i byłam ofiarą bullyingu) więc cierp i ty. Zalecana solidna terapia.
  • Odpowiedz