Wpis z mikrobloga

Od nowego roku Szwarga trenerem Arki Gdynia. W tym samym dniu prezes Pertkiewicz będzie bezrobotny, bo skończy mu się z dniem 31 grudnia kontrakt w Jagiellonii. Wraca do Trójmiasta. Ciekawy projekt sie szykuje, jeśli WP wróci do Arki w roli prezesa.

#mecz #arkagdynia #1ligastylzycia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@MrFryteczka: Myślisz, że dla niego pozycja i pieniądze są ważniejsze niż dom, rodzina i dzieci? on mieszka w Gdańsku i chce wrócić do rodziny.
  • Odpowiedz
@lepaq: to pewne, że do Arki idzie? To, że Szwagier odejdzie, bo go uwiera wieczna rola asystenta pod butem Papszuna to był pewne, bardziej liczyłem szczerze na średniaka typu GKS Tychy, idealny pod rozwój.
  • Odpowiedz
@lepaq: zobaczymy co Szwagier pokaże, Arka zaczyna się robić ciekawym projektem, jak jeszcze WP przyjdzie na dyrektora. Patrząc, co dzieje się w Lechii, na organizacje, finanse, to trzeba otwarcie powiedzieć - próbowanie przejęcia hegemonii po Lechii na Pomorzu.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 5
@Zi3L0nk4 no Arka ma spory potencjał w tym momencie. Ich aktualny polski duet napastników super. Wgl jakoś mam większą sympatię do nich, bo ludzie stamtąd dobrze mi się kojarzą jakoś.
  • Odpowiedz
@lepaq: Nic z nimi nie zrobi ponad to co było. Pewien prime był. Chwała mu za to, ale utrzymanie po awansie będzie sukcesem. Miedź z ex-piłkarzem MU szybko poleciała np. A I ligę zjadła...
  • Odpowiedz