Wpis z mikrobloga

#odyn ktory kamper wedlug was z uniwersum odynowego jest najładniej zrobiony? wedlug mnie chyba odyna lub majowanie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dejwor: majowanie w uniwersum odynowym?
ale jeśli już to tak - układ wnętrza u nich najbardziej mi się podoba (choć jak wszyscy mają tą nieszczęsną przegrodę), mają też dużo fajnych patentów ułatwiających życie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Emill: wlasnie tak myslalem ze majowanie to nie jest uniwersum odynowe ale bardziej mi chodzilo o uniwersum youtubowo kamperowe polskie ktore sie obraca w rejonach odynowo korsirowych bo ich najczeaniej dotyxzy tem tag
  • Odpowiedz
choć jak wszyscy mają tą nieszczęsną przegrodę

@Emill: mają, ale z przejściem. Niestety, głupie przepisy podatkowe są przeszkodą w usunięciu przegrody. Taki #odkrywcagoblin w UK wypierdziela te przegrody i nikt tam się tego nie czepia.
  • Odpowiedz
ale bardziej mi chodzilo o uniwersum youtubowo kamperowe polskie

Jeśli chodzi o Polski YT to moim zdaniem "Busem przez Świat" mają najbardziej przyjaznego do życia vana/kampera
  • Odpowiedz
@Dejwor: typowo z jutuberów to ostatnio siostra Reziego Toffiki "zbudowała" busa choć to za dużo powiedziane bo po prostu sypnęła kasą i oddała firmie ale jest serio świetny. Mały więc na każdym parkingu się zaparkuje i ma wszystko co potrzebne, prysznic, kuchnie, toaletę i co najważniejsze nie sra się zaraz na wejściu przy lodówce i garnkach xD
  • Odpowiedz
@pdk_kmwtw: To jest pradwa, maja bardzo ładnego kampera lecz cena to tam musiala byc konkretna XD
@Dejwor Odyna kamper jest całkiem spoko dla osoby która lubi samemu jezdzic, nie potrzebuje wiele/lubi minimalizm.
Ja osobiście bym powiększył tam łazienke i wstawil toalete.
  • Odpowiedz
To jest pradwa, maja bardzo ładnego kampera lecz cena to tam musiala byc konkretna XD

@wojtawo: Adventure Van Conversion to jedna z najdroższych o ile nie najdroższa z tego typu firm.. polecam obejrzeć ich różne campervany, projekty mają bardzo fajne, ale... to kamper o wartości mieszkania - używany (nie pamiętam z którego roku, ale jakos 2-3 letni) mercedes wystawiony był na otomoto za coś ponad 400 tysi
  • Odpowiedz
@Emill: Możliwe że sie myle ale gdzieś mi sie o uszy obiło że wlasnie Busem przez swiat zapłacili łącznie 500k za tego kampera ALE moge sie mylic.
Tak czy inaczej - bardzo drogo ale też bardzo ładnie
  • Odpowiedz