Aktywne Wpisy

Berkel_88 +323
p0laczki znów pokazują, że są p0laczkami. Wyzywanie od kretynów i idiotów ludzi, którzy chcą aby w naszym kraju nastąpiła normalności i były przestrzegane przepisy ruchu drogowego. Daj p0laczkowi samochód to jak dać małpie karabin.
#polska #p0lak #samochody #motoryzacja #samochodoza #konfitura
#polska #p0lak #samochody #motoryzacja #samochodoza #konfitura

lecho182 +102
Napisałem sobie ten post by zachęcić ludzi do PPK bo nie dość, że się opłaca to też w moim
interesie jest by więcej ludzi do tego programu przystąpiło.
Nie spodziewałem się, że trafi w gorące. Najwidoczniej wyzywanie od Pacanów działa na tym portalu najlepiej jeśli chodzi o porady finansowe.
Kontynuując ten stylu, po przeczytaniu wszystkich komentarzy, zostaje mi jedynie zacytowanie Georga Carolina:
interesie jest by więcej ludzi do tego programu przystąpiło.
Nie spodziewałem się, że trafi w gorące. Najwidoczniej wyzywanie od Pacanów działa na tym portalu najlepiej jeśli chodzi o porady finansowe.
Kontynuując ten stylu, po przeczytaniu wszystkich komentarzy, zostaje mi jedynie zacytowanie Georga Carolina:

źródło: image
Pobierz
Jeszcze kilka dni temu, kiedy między Sanderkami w programie było ok, ktoś tu uprzejmie wrzucił screen z insta Sandry z po-hotelowym foto, na którym całuje się z MigoMatem. Dzisiaj jest pranie brudów, oskarżenia i drama.
Kliknięcia, lajki, interakcje i komentarze się mnożą. Show must go on. Z popcornem czekam na rozwój wydarzeń ¯\(ツ)/¯
Z drugiej strony masz racje, takie rzeczy powinno sie zalatwiac osobiscie a nie przez storki, co za pewne podbija im zasięgi