Na wiosnę musiałbym doinwestować w tribana rc500 około 1000 zł i teraz się zastanawiam czy dołożyć do niego czy sprzedać i kupić coś innego, choćby używanego. Nie jeżdżę sportowo raczej rekreacyjnie trasy po 50-100 km. #triban #szosa
@adrekw13: 1000? ale w co? na koła to za mało, na kasetę, łańcuch, i jakieś dobre opony wciąż za mało. Jak się trajbn podoba to jeździć i się cieszyć a nie marudzić :D
@Farmer_Joe Akurat kaseta i łańcuch do Sory to nie są drogie rzeczy. W RC500 najważniejsze to zmienić hamulce, bo fabryczne spowalniacze nadają się tylko do w-------a. Koła to ciężkie kloce, najgorzej jak w Tribanie jest ten starszy problemowy model, z którego ciężko zdjąć oponę. No ale zmiana kół na coś sensownego wykracza poza wspomnianego tysiaka
spotkałam się z dziadem z #tinder lat 35 a ja mam 21 w #poznan i on wie gdzie mieszkam czy powinnam zmienić mieszkanie a jeśli tak to czy ktoś chce to odstąpię swoje i szukam nowego może tez ktoś ma
#triban #szosa
@adrekw13: W jakim sensie? Rower jest jaki jest i nie ma co w nim coś zmieniać ewentualnie hamulce.
Akurat kaseta i łańcuch do Sory to nie są drogie rzeczy.
W RC500 najważniejsze to zmienić hamulce, bo fabryczne spowalniacze nadają się tylko do w-------a. Koła to ciężkie kloce, najgorzej jak w Tribanie jest ten starszy problemowy model, z którego ciężko zdjąć oponę. No ale zmiana kół na coś sensownego wykracza poza wspomnianego tysiaka
Do swojego zamontowałem TRP Hy/Rd. Poprawa hamowania znaczna, jeśli zamierzasz dłużej jeździć Tribanem to polecam.