Aktywne Wpisy
karol-kowalski09 +2636
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła
Zielonka021124 +167
Na głównej pojawił się artykuł odnośnie "wypalenia" u zetek. Napiszę jako zetka - poszedłem na studia informatyczne, które w 2018, jak pisałem matury, były powszechnie uważane za najbardziej przyszłościowe bazując na racjonalnych przesłankach. Fast-forward do 2024, wszystko się zmieniło. Rynek jest c-----y, stawki stoją w miejscu mimo inflacji, strach przed AI i outsourcingiem do Indii, o przyszłość, a ja jako chłopak kiedyś lubiący komputery i programowanie czuję się wypalony niepewnością jutra, presją
Mirki, absolwent sgh (Finanse i Rachunkowość magister). Po paru latach pracy w finansach zmieniłem trochę kierunek na analitykę danych. Pracuję jako taki dość prosty analityk danych i chciałbym zmierzać w kierunku Data Engineeringu. Jestem zdecydowany na studia, tylko co według Was lepiej wybrać. Zaoczna magisterka na SGH Big Data (2 lata), czy może roczna podyplomówka Big Data na PW? Wszelkie komentarze mile widziane
#programowanie #bigdata #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Co wybrać