Aktywne Wpisy
drylu09 +285
#gielda #nieruchomosci Trzaskowski podczas swojego wystąpienia zaatakował prezesa NBP Adama Glapińskiego. — Pamiętacie 20 proc. inflacji? Dość niekompetencji w NBP — mówił.Jak dodawał, to właśnie działania Glapińskiego doprowadziły do tego, że dziś cena masła kosztuje 10 zł
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam
Wzywam prezesa NBP do obniżenia stóp procentowych — zaapelował
XDDD co ja czytam
pastibox +1322
Olxdata już w głównych mediach. W tym przypadku na TVN24.
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci
Nie sądziłem, że zabawka zrobiona w jeden wieczór przy browarze zyska taką popularność i stanie się jednym z głównych narzędzi analitycznych rynku nieruchomości w tym kraju XD
#nieruchomosci
Dokładniej mówiąc hasła tymczasowe były IDENTYCZNE z tymi które dostałam w środę gdy płaciłam za te abonamenty.
W skrócie i zmieniając dane wygląda to tak:
Telefon/Numer/Abonament A - w środę o 14.05 hasło tymczasowe 5622 - w niedzielę o 2.03 hasło tymczasowe 5622
Telefon/Numer/Abonament B - w środę o 15.10 hasło tymczasowe 2021 - w niedzielę o 2.03 hasło tymczasowe 2021
Nigdy nie spotkałam się by hasła tymczasowe były takie same jak poprzednio z powodzeniem użyte. Dodatkowo by przyszły o tej samej godzinie i minucie na dwa różne telefony i numery.
To chyba awaria co? Do NJU nie mogę się dodzwonić, do pomocy technicznej w orange będąc w nju też nie mogę.
Ktoś może pomóc?
#orange #nju #njumobile #gsm
Wiesz sms z kodem do logowania oznacza zwykle próbę włamania. To znów prawdopodobnie oznacza wyciek danych logowania. Gdy dane logowania -te są razem z innymi, to te inne też są pewnie dotknięte wyciekiem. To duży stres pomimo 2fa, kluczy sprzętowych i troski o bezpieczeństwo. Znaczy był by mały gdybym nie zarządzała dużymi środkami finansowymi przez internet i część zabezpieczeń przez gówniane systemy wisi na tych numerach. :-(
#niebezpiecznik
Trudno jest na logikę się uspokoić gdy jednak coś się dzieje z bezpieczeństwem.
Powiem szczerze, że mając wątpliwości co do bezpieczeństwa mojego numeru od strony operatora i gdybym przez to źle rozdysponowała moim majątkiem, to by był pozew o odszkodowanie.
Ludzie mają czasem po parę milionów złotych zabezpieczone 2FA, taką głupią kartą sim na abonament która tylko po to jest opłacana w dedykowanym telefonie.
W mojej odpowiedzi są przeczące i wymijające informacje.
Ponoć było działanie osób trzecich, ponoć były logowania i zmiany haseł (napisane ogólnie). Ale jednocześnie bez wpływu na bezpieczeństwo kont.
To zaprzecza sobie.
rodzaj: zgłoszenie techniczne
temat zgłoszenia: usługi
w treści opisz, że się nie logowałeś, ale dostałeś sms z kodem który był identyczny jak poprzedni
zaznacz by się kontaktowali drogami jakimi chcesz
Komentarz usunięty przez autora
Wczoraj dzwoniłam na infolinie to kazali się nie martwić. To jest nie normalne.
Jak to możliwe, że mogli uzyskać 10 tysięcy prób (4 cyfry pin)? Po trzeciej nieudanej próbie konto powinno być zablokowane.
#niebezpiecznik